Lifestyle

700 napig nem maszturbált egy férfi: hihetetlen következményekről számolt be

Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.

Valahol még mindig tabu a maszturbálás

Az önkielégítés - egy olyan téma, amely még mindig sokak számára tabu. Bár napjainkban egyre inkább nyitottabbak vagyunk a szexualitás különböző megnyilvánulásai iránt, még mindig sokan érzik kényelmetlennek, vagy akár szégyellik beszélni erről a témáról. De miért? Miért társulnak még mindig olyan erős szégyen- és tabufaktorok az önkielégítéshez, még akkor is, amikor a szexuális önazonosság és önkifejezés fontosságáról szóló üzenetek egyre hangosabban cikáznak körülöttünk?

Mi, nők például örömmel és gátlástalanul kifecsegjük egymás között, milyen volt a szex az új pasival, azt azonban nem szeretjük vállalni, hogy olykor magukhoz is nyúlunk. Ebben a kérdésben a férfiak egy kicsit bevállalósabbak, köztük többen vannak olyanok, akik nem félnek elárulni, mikor, hogyan és pontosan mennyit is maszturbálni. Számos kutatás szól továbbá arról, hogy az önkielégítésnek milyen pozitív testi és lelki hatása van, arról azonban mostanáig csak keveset tudtunk, mi történik egy férfival, ha huzamosabb ideig megvonja magától a jobb keze nyújtotta gyönyöröket. Egy pasi bevállalta - méghozzá nem is akárhogy. 700 napot töltött önkielégítés nélkül, a következmények mindenki sokkolnak. Részletek a galériában!

Egy Reddit-felhasználó elárulta, mi történik egy férfival, ha hosszabb időre felhagy az önkielégítéssel. Saját bevallása szerint egyik napról a másikra szüntette be az együttléteket önmagával. Összesen 700 napot töltött így és meglepő eredményre jutott.
Kattints a további képekért!

Az ausztrál Coco Bae egyáltalán nem válogatós, ha külföldi származású férfiakkal kell intim kapcsolatot létesítenie.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
A kávézás után megmaradt zacc sokak számára egyszerű hulladék, pedig valójában rengeteg dologra használható fel.
Sztárok
Köztudomású, hogy Harry még ma is szívélyes kapcsolatot ápol sógornőjével, a jelenleg súlyos rákbetegséggel küzdő Katalin hercegnével. Sussex hercege most - váratlanul - beszélgetést kezdeményezett...
Utazás
Földrajzi képrejtvény-sorozatunk következő felvonásában magunk mögött hagyjuk Európát, és célba veszünk egy távoli földrészt! Tarts velünk!