Lifestyle

5 lélekemelő mese hétvégére, nemcsak kicsiknek - Mi is sokat tanulhatunk belőlük

A klisék helyett jöjjön néhány igazi különlegesség!

Családi mozizásra fel!

Ha már ötleted sincs, hogy milyen mesét nézzetek a hétvégén, akkor jó helyen jársz, ugyanis összeszedtünk most öt olyan mozit, ami igazán különleges és tanulságos. Íme a lista!

Atlantisz - Az elveszett birodalom - Miló-t, az ifjú nyelvészt nemcsak tudományos szempontból érdekli Atlantisz, az elsüllyedt birodalom rejtélye. Nagyapja is szenvedélyesen kutatta az ókori csoda titkát, és állítólag nyomára is jutott a megoldásnak: birtokában volt az Atlantisz minden titkát rejtő könyv. Whitmore, a különc milliomos hisz a legendának, ezért veszi be expedíciójába a habókos tudóst. A szakértőkből és kalandorokból verbuvált csapat egy óriás tengeralattjárón indul útnak, és titokzatos hajótörése után sem adja fel: ember nem járta víz alatti tájakon halad végső célja felé.
Számtalan csodálatos kaland után, Milo segítségével a kis csapat eljut Atlantiszra, de nem romokat talál, hanem egy csodás királyságot. Milo összebarátkozik Kida hercegnővel, és amikor rájön, hogy társai nem is tudományos céllal érkeztek ide, elhatározza, hogy megmenti a tengermélyi birodalmat. Ha nem elég okos, Atlantisz talán tényleg legendává válik.

Amit ad neked ez a mese: Bebizonyítja, hogy érdemes hinni az álmaidban még akkor is, ha mások kinevetnek. Nincs előtted lehetetlen! Lapozz a folytatásért!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com Forrás: Port.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....