Lifestyle

5 dolog az otthonodban, ami hosszú éveken át balszerencsét hoz rád - szabadulj meg tőlük még ma

Úgy érzed, mostanában gyűlik körülötted a negatív energia? Érdemes átnézned a lakást és megszabadulnod az alábbi potenciális balszerencsét hordozó tárgyaktól.

Ha túl sok negatív energia vesz körbe

A balszerencse titokzatos és megmagyarázhatatlan jelenség, amely minden ember életében felbukkanhat időről időre. Akár egy váratlan tragédia, egy elveszített lehetőség vagy egy rossz döntés következménye, a balszerencse gyakran váratlanul ér bennünket, és pillanatok alatt képes megrendíteni a lelki egyensúlyunkat. Bár sokan hisznek benne, hogy bizonyos szimbólumok vagy cselekedetek hozhatják elő, mások úgy vélik, hogy pusztán véletlenek sorozata. Bárhogy is legyen, a balszerencse kihívások elé állít, de egyben lehetőséget is ad a fejlődésre és az ellenállóbbá válásra. Azt mondják, hogy a balszerencse próbatételeket hoz, amelyek során megmutatkozik az ember belső ereje és kitartása. Talán éppen ezért, bár félelmetes és fájdalmas, a balszerencse gyakran hoz magával tanulságokat és új lehetőségeket, amelyek segítségével erősebbé és bölcsebbé válhatunk. Te is úgy érzed, hogy mostanában túl sok negatív energia vesz körbe az otthonodban? Akkor pörgesd fel a galériát, mutatjuk, milyen tárgyak hordozzák a rettegett balszerencsét.

Állóóra Az állóóra szép és magasztos dísze lehet a lakásnak, mégis azt ajánljuk, hogy sürgősen szabadulj meg tőle, ugyanis szerencsétlenséget hozhat. A nevében is benne van, miért: megállítja az időt, meggátolja a pozitív érzelmek áramlását, a sikeres tervek megvalósítását, és arra kényszeríti az életed, hogy mindig ugyanabban a negatív mederben folyjon. A kínai kultúra szerint egyébként órát sem szabad ajándékba adni, mert az is balszerencsét hoz – te se tedd, és ne fogadd el, ha kapsz valakitől!
Kattints a további képekért!

Számos árulkodó jele lehet annak, hogy egy nárcisztikus személlyel hozott össze a sors, ilyen többek között az aláírásuk is. Mutatjuk az árulkodó jeleket, olvass tovább!

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azahriah, azaz Baukó Attila jelenlegi szerelme, Luna Joanna rendesen felkavarta maga körül az állóvizet a 22 esztendős sztár történelmi jelentőségűként beharangozott koncertjei előtt.
Lifestyle
Nehéz hét elé néz az, aki az alábbi három csillagjegy alatt született.
Utazás
Immáron tényleg a nyár kapujában vagyunk: fontos határt lép át a héten a hőmérséklet csúcsértéke.