Képtelenek az újrakezdésre: ez a 3 csillagjegy mindig visszafogadja az exét

A szakítás sosem egyszerű dolog, mindegy, hogy minket hagytak el, vagy mi voltunk azok, akik az elválás mellett döntöttek. Egyes emberek azonban képtelenek belátni, hogy minden okkal történik, emiatt újra és újra visszamennek volt párjukhoz.

Mindig kibékülnek

Sok ember életében előfordul, hogy egy szakítás után újra és újra visszatalálnak egykori partnerükhöz – ez a jelenség gyakran összefügg azzal, hogy az idő megszépíti még a rossz emlékeket is, az újrakezdés pedig azért lehet vonzó, mert olyasmibe térünk vissza, ami ismerős és amiről azt gondoljuk, hogy biztonságos. Ha azonban a barátok és a család tanácsai ellenére valaki életében ez egy folyton visszatérő motívum, érdemes lehet végig gondolni, vajon miért történik mindez, hiszen valójában minden jel arra utal, hogy a két fél nem illett össze. Sajnos bizonyos esetekben a csillagokban van a hiba, egyes horoszkópok ugyanis képtelenek elengedni az exüket. Te vajon köztük vagy?

A Halak az egyik legérzelmesebb csillagjegy, aki hamarabb hallgat a szívére, mint az eszére. Nehezen engedi el azt, ami egykor jó volt, hisz úgy hiszi, márpedig ki tudja javítani a múlt hibáit. Ráadásul mivel gyakran érzik magukat bizonytalannak, könnyebben választják az ismerős terepet.
Kattints a további képekért!

Szinte mindannyiunk életében eljön a pillanat, amikor egy exünk újra képbe kerül és azon tűnődünk, vajon jó ötlet lenne-e adni még egy esélyt a kapcsolatnak.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Bors

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
A mikrohullámú sütő remek találmány, de csak abban az esetben, ha tudod, hogyan kell használni.
Sztárok
Seann William Scott az ezredforduló meghatározó tinivígjátéka mellett a Cool túrában, a Végső állomásban, a Jay és Néma Bob visszavágban és Az Amazonas kincsében is feltűnt, viszont valamiért nem...