Vigyázz velük: Ez a három csillagjegy biztos, hogy összetöri a Kos szívét

Jobb óvatosnak lenni, ha Kos vagy, és ezekkel a csilagjegyekkel kezdesz.

Csak óvatosan!

A Kos csillagjegyű emberekre jellemző a kemény, magabiztos hozzáállás még akkor is, ha szakításról van szó – ez azonban nem azt jelenti, hogy a Kosokat kevésbé viselik meg a szívfájdalmak, hiszen szenvedélyes tűzjelként hajlamosak gyorsan szerelembe esni, aminek könnyedén rossz vége is lehet, főleg akkor, ha a rossz csillagjegyet választják partnerként. Ha tehát te is Kos vagy, és el szeretnéd kerülni az újabb sérülést, galériánkban eláruljuk, melyik három csillagjeggyel kell vigyáznod, ha szívügyekre kerül sor.

Ikrek Amikor az Ikrek találkozik a tüzes Kossal, kapcsolatuk elején úgy érezhetik, szerelmüknek fényes jövője van. Az idő előrehaladtával azonban a dolgok rosszra fordulhatnak, hiszen a Kos számára fontos a maximális őszinteség, aminek az Ikrek nem tud mindig teljesen eleget tenni. Bár az Ikrek nem szórakozásból hazudik, sokszor manipulatív, a Kos azonban a teljes igazságra vágyik, ebből a tulajdonságából pedig nem tud lejjebb adni, ami komoly konfliktusokhoz vezethet kapcsolatukban.
Kattints a további képekért!

Nyárra elkészül a digitális védettségi igazolvány újabb fejlesztése. Az applikáció folyamatosan frissülni fog, hogy újabb funkciókkal segítse a felhasználókat.

Leadfotó: 123rf

Oldalak