Lifestyle

3 csillagjegy, akire nehéz döntések várnak a héten - sorsfordító kérdésekkel szembesülnek

Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor kösd fel azt a képzeletbeli gatyát, mert sorsdöntő kérdésekkel szembesülsz a héten.

A csillagok állása döntésre késztet

Van, hogy mellénk áll a szerencse és a csillagok is kedvezően viszonyulnak ahhoz, hogy az életünk minden területen pozitív fordulatot vegyen, de persze előfordulhat az is, hogy a szöges ellentéte lesz igaz ránk és küzdelmes napok elé nézünk. A csillagok állása szerint néhány asztrológiai jegy épp az utóbbira számíthat a következő napokban. Úgy tűnik, eheti horoszkópunk döntések elé állítja az alábbi jegyek szülötteit. Hogy kik az érintettek, az galériánkból kiderül!

Skorpió A napokban nagyszerű lehetőségek várnak rád, azonban azok nem pottyannak csak úgy az öledbe! A Nap és a Mars most kitartással ruház fel, így erőből és energiából nem lesz hiány. Keményen küzdesz és eszedbe sincs feladni. Eltökéltségedet a sors biztosan megjutalmazza, de azért te magad se feledkezz meg a kellő mennyiségű pihenésről. Szerelmi téren is szerencsésnek mondhatod magad, a héten szenvedélyből nem lesz hiány.
Kattints a további képekért!

A Kos rengeteg pénzt költhet el a hónapban az egészségére. Íme, a júniusi előrejelzésünk!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!