Lifestyle

Ebből a 3 csillagjegyből kerül ki a legtöbb sorozatgyilkos - jobb, ha nem húzod ki a gyufát náluk

Ez a három csillagjegy bármin képes felhúzni magát, aztán kő kövön nem marad.

Kutatások igazolják

Az asztrológia szerint mindannyiunkban találhatóak pozitív és negatív tulajdonságok, tehát nincs se legjobb, se legrosszabb csillagjegy. Az viszont már más kérdés, hogy melyek ezek a bizonyos negatív tulajdonságok és mely csillagjegyekkel érdemesebb vigyáznunk, ha jót akarunk magunknak. 2015-ben több cikk is állította, hogy az FBI kiadott egy listát, ami azt vizsgálta, hogy mely csillagjegyek követik el a legtöbb bűntettet és ez alapján a Rák jegyűeket nevezték meg a legveszélyesebbnek. De ez a lista sosem bizonyult valósnak. A Killer.Cloud viszont készített egy valódi listát, ahol 488 sorozatgyilkost kategorizáltak csillagjegyük alapján. Mutatjuk is a top 3-at a galériára kattintva!

BAK - A jegy szülötte rendkívül szeszélyes, ez pedig főleg az érzelmi kirohanásaira igaz. Mivel egy emocionálisan instabil személyiségről beszélünk, jobb ha tisztában vagyunk vele, hogy a Bak sokszor túl érzékeny, hisztérikus, akaratos és naiv tud lenni. Gondoskodása gyakran már-már fojtogató, arról már nem is beszélve, hogy ha ezt valaki nem viseli el, jön a lelki terror, az agresszió és a veszekedés. A vitákban otthonosan mozog, hiszen nem ritka, hogy kiabál, csapkolódik, rombol, de ennél még sokkal rosszabb dolgok is előfordulhatnak.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Hajunkat parfümözni nem igazán számít újdonságnak. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy milyen összetevőkből áll az adott parfüm, amit hajunkra permetezünk.
Lifestyle
Neked mi az 5 legjellemzőbb tulajdonságod a horoszkópod szerint? Nem biztos, hogy az, amire számítanál!
Fashion&Beauty
Irritációt és szárazságot észlelni bőrünk bármely területén kellemetlen. Száraz szemhéjjal küzdeni viszont különösen fájdalmas és zavaró tud lenni.