Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.02.05.: Az Ikrek vegye észre, hogy valaki szerelmes belé!

Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A napod feszülten kezdődhet, mert már a reggel folyamán kisebb nézeteltérések lehetnek egy számodra fontos családtagoddal, de ne aggódj a nap végére minden a helyére kerül. Ehhez viszont nyugodtságra, optimizmusra és nem kevés kompromisszumkészségre lesz szükséged.


IV.21. - V.20.

Bika

Ma optimistának és lelkesnek érezheted magad, hisz a dolgaid remekül haladnak. Élvezd hát ki a mai napot, töltsd olyan dolgokkal, amelyek örömet okoznak számodra. Párodról se feledkezz meg, hisz jól tudod, hogy mennyi mindent köszönhetsz neki.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Van valaki a közeledben, aki nagyon vonzódik hozzád, de nem igazán mer közeledni. Türelmesen figyel és vár, hátha kap tőled egy biztató jelet Ha szimpatikus számodra a közeledése, akkor nyugodtan viszonozd az érdeklődését, akár te is megteheted az első lépést.


VI.22. - VII.22

Rák

Legyen szó bármilyen kedvező befektetési lehetőségről, most nem érdemes egy percig sem foglalkoznod vele. A fantáziád azonnal működésbe lép és pillanatok alatt eltávolodhatsz a valóságtól. Hallgass azokra, akik jól eligazodnak az üzleti világban.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Kicsit nyugtalannak érezheted magad, mert talán úgy érzed valami készülőben van, de nem igazán találsz rá magyarázatot. A megérzéseid most is remekül működik, jól érzed, valóban erőteljes változások körvonalazódnak, de ha felkészülsz rájuk, ne érhet semmi baj.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma nem sok kedvet érzel a munkához, a bolygók ma álmodozásra hajlamosítanak. Túl kevés az energiád a kitartást igénylő feladatokhoz. Ha van rá lehetőséged inkább vegyél ki szabadnapot a mai napra, holnap sokkal jobb hangulatban leszel és az erőd is visszatér.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Már kora reggel olyan feszült helyzetbe futhatsz bele, amelyhez szükséged lesz a kreativitásodra. Ne hagyd magad siettetni, mert csak nagyobb káoszt teremthetsz magad körül. Itt az ideje elgondolkodnod azon, hogy megéri-e elköteleződnöd jelenlegi munkahelyeden.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Most egy kicsit szétszórt vagy, ez főképpen bizonytalanságodnak köszönhető. Magabiztosságodat csak akkor nyerheted vissza, ha nem hagyod, hogy az aktuális érzelmeid uralkodjanak feletted és befolyásoljanak a döntéseidben.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A folyamatos stressz és az elhúzódó konfliktusok, valamint a meg nem oldott problémák komoly egészségügyi tünetekhez vezethetnek. Nem szabad félvállról venned a tüneteket, mert a fájdalom már komoly jelzés arra, hogy itt lenne az ideje, hogy felkeresd az orvosodat.


XII.22. - I.20.

Bak

Varázslatos kisugárzásoddal bárkinek megtudod hódítani a szívét. Arra azonban fokozottan ügyelj, hogy ne élj vissza a vonzerőddel. Legyél őszinte és ne áltasd azokat a reménykedő személyeket a közeledben, akik valamilyen oknál fogva nálad nem jöhetnek számításba.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Szerencsés időszak köszönt rád, izgalmas napok következnek, a terveid végre megvalósulni látszanak. Lehetőséged adódik arra, hogy újból magadra találj és ezáltal régi vágyaidat valóra válthasd. A jegyedben járó Szaturnusz jó hatással van kitartásodra, mind fizikai és lelki értelemben.


II.21. - III.20.

Halak

Bárkit képes vagy meggyőzni pénzügyi kérdésekben, bár ma túlságosan erőtlennek érezheted magad, ennek ellenére sikert sikerre halmozol. Ezt elsősorban beleérző képességednek köszönheted, ma bátran kockáztass, legyél merész.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...