Lifestyle

Mindenki rosszul nyitotta ki eddig a Mekis-szószokat: így kell valójában - Videó

Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.

Kiborulás

Egy nő korábbi videója keltett feltűnést a közösségi oldalakon az elmúlt pár napban, de nem azért, amiért valójában létrehozta. Ashley Baldwin tavaly decemberben posztolta a klipet, melyben egy Mekiben eszi egykedvűen a hamburgerét és ömlik belőle a panaszáradat. "Valahányszor, amikor négy darab édes-savanyú szószt kérek, csak kettőt adnak. Talán legközelebb nyolcat kéne kérnem, hogy négyet adjanak. Vajon ez a titok?" - kelt ki magából, de ez a téma és előadás még nem igazán csigázta fel a Mónika-showra szocializálódott trollokat. Márpedig a videót eddig 3 millióan látták, de a felvétel népszerűségének más az oka. A netezők elképedtek rajta, hogyan eszi a nő a fent emlegetett szószát!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...