Lifestyle

Te tudod a választ erre a feladványra? Ha igen, akkor lehet, hogy pszichopata vagy!

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.

Pszicho

Egy személyiségteszt nemcsak a kellemes és hízelgő tulajdonságainkat derítheti ki, hiszen alkalomadtán sötétebb dolgokra is fény derülhet. Ez a rejtvény most nagyon népszerű a közösségi oldalakon, talán épp ennek köszönhetően. Ami biztos: pszichopaták nemcsak a filmekben, hanem a való életben is léteznek. Lehet, hogy te is az vagy? Ez a rejtvény állítólag képes kideríteni ezt. Figyelj, most jön a teszt!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.