Lifestyle

Te tudod a választ erre a feladványra? Ha igen, akkor lehet, hogy pszichopata vagy!

Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.

Pszicho

Egy személyiségteszt nemcsak a kellemes és hízelgő tulajdonságainkat derítheti ki, hiszen alkalomadtán sötétebb dolgokra is fény derülhet. Ez a rejtvény most nagyon népszerű a közösségi oldalakon, talán épp ennek köszönhetően. Ami biztos: pszichopaták nemcsak a filmekben, hanem a való életben is léteznek. Lehet, hogy te is az vagy? Ez a rejtvény állítólag képes kideríteni ezt. Figyelj, most jön a teszt!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A múlt század közepének kitűnő hangú énekesnője volt Dinah Washington, akinek tragikusan rövid életbe sokfajta stílus belefért. Az előadónő a dzsessz, a blues, de még a popzene műfajában is...
Fashion&Beauty
Valószínűleg te sem szoktad rendszeresen ellenőrizni sminktermékeid lejárati dátumát – nem vagy egyedül. Nem is gondolnánk viszont, milyen fontos lehet egyes termékek esetében.
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...