Lifestyle

Lányok, figyelem! Ez a 4 kabát lesz az idei tavasz legnagyobb trendje - Fotók

A januárnak mindjárt vége, akadnak már most is napok, amikor tavaszias az idő. Ideje körbenézni, milyen kabátok lesznek idén tavasszal a legmenőbbek.

Tavasz

Azért még most is gyakran tombolnak a mínuszok odakint, de voltak már napok, amikor szinte tavaszias időnek örülhettünk. Ki ne emlékezne például az év utolsó és első napjára? Lassan magunk mögött hagyjuk a januárt, a február meg rövidebb is az átlagos hónapoknál, így gyakorlatilag néhány héten belül ott lesz a dilemma: milyen kabátot vegyünk fel a tavaszias időben? Szerencsére a 2022-es év legnagyobb trendjeiről máris le tudjuk rántani a leplet!

Lapozz a trendi kabátokért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Mikes Anna és Krausz Gábor hamarosan visszatérnek Magyarországra az Ázsia expressz forgatásáról. Remélhetőleg csak pozitív élményekkel gazdagodtak odakint.
Sztárok
Rengeteg legendás csókjelenetnek lehettünk már tanúi a filmvásznon, de gondoltad volna, hogy akadnak köztük olyanok is, melyeket a színészek belülről teljesen másként éltek meg, mint azt...
Sztárok
A Buckingham-palota újra és újra azt kommunikálja, hogy Károly király jól van, kezelése pedig remekül halad, ugyanakkor mintha maga az uralkodó egyre inkább aggódna.