Lifestyle

Óriási razziát tartottak Budapesten az éj leple alatt: kábítószer-fogyasztókra csaptak le a rendőrök

A nagyszabású akció során a rendőrök összesen 187 embert igazoltattak és 87 járművet ellenőriztek.

Három budapesti kerületben is razzia volt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei, a Készenléti Rendőrség munkatársai, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Belváros-Lipótváros Önkormányzata, valamint a Budapesti Polgárőr Szövetség munkatársaival közösen razziáztak 2022. november 18-án éjszaka a főváros V., VI. és a VII. kerületében - írja a police.hu.

Hozzáteszik: az akció kiterjedt a kábítószerrel összefüggő bűncselekmények elkövetőinek felderítésére, a lopások, a garázda jellegű, valamint a prostitúcióhoz kapcsolódó jogsértések megelőzésére, illetve az ittas, bódult járművezetők, szabálytalan közlekedők kiszűrésére is.

A fővárosi rendőrök összesen 187 személyt igazoltattak és 87 járművet ellenőriztek. Hét embert fogtak el kábítószer birtoklása és szabálysértési körözés miatt, tizenegy embert előállítottak kábítószer fogyasztás gyanúja, garázdaság, engedély nélküli járművezetés miatt, valamint egy fiatalt azért, mert nem ment vissza a gyermekvédelmi intézetbe.

Fotó: 123rf

Lapozz, azonnal folytatjuk!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.