Lifestyle

2021: íme az idei nyár legtrendibb tetkói és motívumai nőknek - Fotók

A tetoválások terén ma már ugyanúgy hódítanak a trendek, mint a divat más területein is. Idén nyáron 3 tetkófajta tarol majd, és vannak népszerű motívumok is.

Tetkó

A tetoválás már régóta sokkal több, mint egy egyszerű testdísz, a bőr alá fecskendezett képek, minták és betűk mára már gyakorlatilag épp úgy kiegészítőknek minősülhetnek a divat területén, mint egy táska, egy öv, egy óra vagy egy kalap. Így bizony a tetkók területén is évről-évre új trendeket köszönthetünk - írja a TWN.hu, és meg is mutatják a legfrissebb trendeket.

Lapozz a nyár trendjeiért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Te próbáltad már a mazsolás vizet? Nos, sokan még csak nem is hallottak erről a csodaitalról, pedig hihetetlen, milyen hatást gyakorol egészségünkre és egész szervezetünkre nézve!
Sztárok
Noha Vilmos kicsivel mindig is népszerűbb volt öccsénél, Harrynél, van egy bizonyos dolog, ami miatt a trónörökösben lángra gyúlt a féltékenység a sussexi herceg iránt.
Lifestyle
Bár az ecetről sokan úgy gondolják, mindenhol is bevethető, ez egyáltalán nem így van, ugyanis savassága akár komoly és visszafordíthatatlan károkat is okozhat otthonunk berendezési tárgyaiban.