2016-os pénzhoroszkóp: Ilyen lesz az anyagi helyzeted az új esztendőben

Új év, új lehetőségek - ráadásul, igen kedvezőek! A Bakok fizetésemelést kaphatnak, a Bikák külföldre költözhetnek, míg a Mérlegeket előléptethetik 2016-ban! Vajon a te anyagi helyzeted hogyan változik az új esztendőben?

Bak:
XII.22. - I.20.

Az egyetlen gondot 2016-ban az jelentheti, hogy túl sok ajánlatot kapsz és bár szeretnéd magad különféle helyzetekben kipróbálni, mégsem tudsz osztódni, így választanod kell. Légy okos, és állítsd magad mellé a kollégákat vagy az ügyfeleket, győzd meg őket arról, hogy érdemes téged támogatniuk. Nem lesz ez nehéz feladat, mert ők is látják, hogy szétfeszít az energia, az ötleteid pedig már-már futurisztikusak. Fizetésemelés vagy egy kényelmes szék felkínálása is aktuális lesz őszig!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bakokra szívügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Vízöntő:
I.21. - II.20.

2015-ben vétettél pár apróbb hibát, de ezeket most azonnal felejtsd el. Csak a 2016-os terveid lebegjenek a szemed előtt, és kerüld el a konfrontációkat, melyeket az Oroszlánok és Skorpiók akarnak majd szítani körülötted. Ötleteiddel lemosod végre magadról az egyhangú jelzőt, és azok, akik eddig inkább legyintettek veled kapcsolatban, most elismerik végre a munkásságod. Ez persze megfelelő anyagi vonzatot is jelent, mely épp nyárra fog megérkezni; de ne költsd a pénzt luxusútra, mert év végén hirtelen nagy kiadásod lehet!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Vízöntőkre a szívügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Párra vágysz? Keresd fel a Femrandi.hu-t!
 

Halak:
II.21. - III.20.

A szerencséd kovácsa te magad vagy! - ugye, ismerős ez az unásig emlegetett mottó? Egy üzleti lehetőség arra sarkall, hogy túlórákat vállalj, vagy áldozz fel néhány hétvégédet. Megéri megalapoznod a jövődet! Figyelj a baráti megkeresésekre, ők hordozzák a tuti titkot, amivel jelentős bevételre tehetsz szert év végéig!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Halakra szívügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Kos:
III.21. - IV.20.

Szaturnusz alaposan felkavarja a port körülötted, egyfolytában lesz mit csinálnod, de azért fogod most jól bírni a strapát, mert új feladatok várnak rád. 2016-ban imádni fogod a rizikót, néha már túlzottan is vonz az ismeretlen. Néha azonban nem árt, ha meggondolod a lépéseidet, hiszen komoly anyagi problémáid lehetnek, ha nem figyelsz eléggé. Ez a veszély különösen szeptember-október közepén fenyeget majd!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Kosokra szívügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Bika:
IV.21. - V.20.

Próbálj erőt venni magadon idén, és taszíts azon a szekéren egy nagyot, annak tudatában, hogy neked ez semmilyen extra erőbe nem kerül. Dolgozz össze másokkal, mert sok újdonságot magadba szívhatsz. Emellett átgondolhatnád, mit lehetne tanulni, amivel támogatnád a saját előmeneteledet. Az év második felében állandóan mehetnéked lesz, nem csoda, ha Merkúr segítségével külföld felé kacsingatsz - ha elég kitartó vagy, egy igen jövedelmező munkalehetőség vár majd rád az év második felében!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár a Bikákra szívügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Tedd meg te az első lépést! Femrandi.hu

​Ikrek:
V.21. - VI.21.

A stabilitás csak az első negyedévet jellemzi, tavasszal folyamatosan falakba ütközöl, de ez nem véletlen. A sors azért gurít az utadba nehéz köveket, hogy végre észrevedd, akadnak más járható ösvények, csak ki kellene azokat taposnod. Így új tapasztalatokat gyűjtve tudnál megszerezni egy magasabb pozíciót, de akár saját vállalkozásba is kezdhetsz, ami igen jövedelmező lehet a jövőben számodra!

Szeretnéd tudni, 2016-ban mi vár az Ikrekre szívügyek terén? Az éves szerelmi horoszkópért kattints ide!

Te még keresed a párod? Próbáld ki, hátha bejön: Femrandi.hu

Fotó: refinery29.com

Oldalak

Fashion&Beauty
A 21 esztendős sztárcsemete természetes báját és magabiztos stílusérzékét is édesanyjától örökölte.
Lifestyle
Hűséges társat keresel a mindennapokra? Ezekkel a négylábúakkal nem foghatsz mellé. Íme!
Lifestyle
Persze az, hogy kinek mi számít jónak az ágyban eltérő lehet, de egy biztos: az alábbi három csillagjegy alapvető tulajdonságai miatt nagyon aktív, ha szeretkezésről van szó. Ha velük összehoz a sors...