Home&Design

Így néz ki a világ első átlátszó, vezeték nélküli tévéje - művészi dekorációként is megállja a helyét

Vajon milyen lenne, ha a nappalinkat domináló hatalmas, fekete tévéképernyő helyett elegáns, átlátszó üveglapon nézhetnénk a kedvenc sorozatainkat?

Lehengerlő dizájn

Milyen lenne, ha a tévénket kábelek nélkül, elegáns térelválasztóként, vagy akár dekorációs elemként is használhatnánk? Ha valaha is így képzeltük el a tévézés jövőjét, már nem kell sokat várnunk. Az LG ugyanis nemrégiben egy nem mindennapi televíziót mutatott be – ilyen a világ első vezeték nélküli, átlátszó OLED tévéje! Bár Magyarországon még egy kicsit várnunk kell rá, nemzetközi szinten hamarosan elérhetővé válik az első vezeték nélküli, átlátszó tévé, ami nemrégiben, Las Vegasban került bemutatásra. Egy igazi technológiai különlegesség, ami teljesen új távlatokat nyit a lakberendezésben. Máris mutatjuk, hogy néz ki a gyakorlatban. A részletekért lapozd fel a galériát!

Az elmúlt években egyre nagyobb lett az igény az igazi, nagyképernyős, otthoni moziélményre. Ennek következtében azonban az egyre nagyobb fekete képernyők gyakran zsúfoltság érzetét kelthetik a lakásban. Erre a vizuális kihívásra kínál formabontó megoldást az átlátszó kijelző, ami nem elvesz, hanem hozzáad a térérzethez. Hagyományos társaival ellentétben, az LG legújabb prémium kategóriás OLED tévéjének átlátszó kijelzője kikapcsolt állapotban gyakorlatilag beleolvad a környezetbe, melynek köszönhetően a helyiség összhatása is tágasabb, átláthatóbb lesz. Mindemellett, a termék szinte végtelen lehetőséget kínál a lakberendezés terén is. Egy átlátszó tévét nem szükséges a falhoz állítani: kényelmesen elhelyezhető a szoba közepén, használható akár térelválasztóként is, és még az ablak előtt sem fogja eltakarni a kilátást.
Kattints a további képekért!

Élet egy lakókocsiban? Ha egy ilyen négykerekű otthonról lenne szó, sokan vágnák rá a magabiztos igent!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Home&Design
Lifestyle
Ez a fantasztikus ízű növény jól jöhet, ha elfogy otthon a Vegeta vagy a Delikát, ugyanis egy az egyben olyan aromát csempész majd az ételbe főzés közben, mintha a boltban vásárolt ételízesítők...
Lifestyle
A fagyasztó az egyik legzseniálisabb konyhai gép, amibe szinte bármit bedobhatunk – ám a sajtok esetében ezt már nem lehet ennyire konkrétan kijelenti, ugyanis nem mindegyik fajta alkalmas arra, hogy...
Sztárok
Az olyan sztárokat, mint Sir Elton John, Lionel Messi és Jennifer Aniston oroszbarát idézettel ábrázolták az interneten. Természetesen a hírességek sosem állítottak ilyet.