Home&Design

Szabadulj meg tőlük: ez a 7 dolog az otthonodban negatív energiát közvetít

Úgy érzed egyáltalán nincs energiád mostanában, de nem indokolja semmi az extrém fáradtságot? Akkor nézz körül otthon, ugyanis a Feng Shui szerint néhány tárgy elképesztő mértékű negatív energiát áraszt, ami nemcsak rossz hangulatot eredményez, de az energiáidat is elszívja.

Ne lepődj meg, ha folyton rossz a hangulatod

Bár sokszor lehet róla olvasni, hogy bizonyos dolgok negatív energiákat árasztanak, mégis nehéz elhinni, hogy ezek okozzák a rossz hangulatot. Ám a legtöbb esetben tanulmányok is bizonyítják, hogy bizony 1-1 felesleges kellék borzalmas hatással van a közérzetünkre. Ha mostanában rossz a kedved, érdemes körbenézned az otthonodban, és számba venni vannak-e negatív energiákat árasztó cuccok a polcodon. Csak kevesen sejtik, de sokszor az otthoni kedvetlenségről egy polcról figyelő dísz vagy egy növény tehet. Lapozd végig a galériát, nézz körül a lakásban, és távolítsd el a negatív energiákat árasztó tárgyakat az otthonodból!

Negatív művészet Hiába trendi és modern egy festmény, ha furcsa érzéseid támadnak, mikor szemügyre veszed. Inkább adj tovább rajta és szerezz be olyan alkotásokat, amiktől vidámnak és energikusnak érzed magad.
Kattints a további képekért!

Egy vízimádó házaspár ideje nagy részét az észak-karolinai Fontana-tónál töltötte, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttek: házat építenek a tóra. Bizony, rá és nem mellé.

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Home&Design
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!
Sztárok
Kevesen tudják, hogy a Marvel-filmek szépségének, a 39 éves Scarlett Johanssonnak van egy ikertestvére, aki nemcsak szívdöglesztően fest, hanem igazi jótét lélek is.