Home&Design

Egy tóra építette fel álomházát egy házaspár - íme, az úszó luxusingatlan - galéria

Egy vízimádó házaspár ideje nagy részét az észak-karolinai Fontana-tónál töltötte, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve úgy döntöttek: házat építenek a tóra. Bizony, rá és nem mellé.

Úszó családi fészek

A 27 éves Sarah Spironak és 40 éves férjének, Brandon Jonesnak egy álma vált valóra, amikor megvették első úszó otthonukat egy tavon. A páros rengeteg időt töltött a víz mellett, sportolással és randevúzással, ezért jobb helyet nem is tudtak volna elképzelni maguknak a letelepüléshez. "Állandóan elhaladtunk ezek mellett a tavon lebegő kabinok mellett. Mindig az járt a fejemben, hogy: Istenem, mit kell tennem az életben ahhoz, hogy megszerezzem az egyiket?" - mondta Sarah a Business Insidernek. "Ez lenne az én végső álmom, hogy minden hobbim az ajtóm küszöbén legyen” – tette hozzá. Persze a párosnak nem volt könnyű dolga, hiszen teljes körű felújításra szorult a kabin. Két év elteltével azonban a párnak lehetősége nyílt arra, hogy a semmiből építsenek egy új, nagyobb úszó otthont – így neki is láttak a munkálatoknak.

Less be velünk a különleges ingatlanba! Részletek a galériában!

Mindössze két hónapjuk volt, hogy megalkossák álomházukat, melyre becsléseik szerint összesen 90 ezer dollárt, azaz körülbelül 31,5 millió forintot költöttek, ezen kívül a párnak évente 5000 dollár (kb. 1,7 millió forint) kikötési díjat is kell fizetnie. Spiro elmondta, hogy a kikötési díj az egyes kikötőkben változik, az általuk kínált szolgáltatásoktól függően.
Kattints a további képekért!

Te sem férsz el a pulton a túl sok kisgép és egyéb konyhai kiegészítő miatt? Van egy szuper tippünk, ami stílusosan oldja meg a problémát!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Home&Design
Sztárok
Priscilla Presley nemrég régi emlékeket idézett fel, és őszintén mesélt arról, milyen is volt igazán együtt élni Elvis Presleyvel a memphisi Gracelandben.
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.