Home&Design

Spórolás mesterfokon: teljesen ingyen tapétázta ki a hálószobát az édesanya - fotón a végeredmény

Na, erre mondják, hogy zseniális felújítás.

Kimaxolta a kreativitását az anyuka

Kétség sem fér hozzá, hogy az édesanyák a legvégsőkig képesek elmenni azért, hogy biztonságos, barátságos és nem mellesleg esztétikus otthont varázsoljanak a családjuknak - a lehető legalacsonyabb költségvetésből is. Ez az anyuka viszont most tényleg mindenkin túltett DIY trükkjével, ugyanis egy kreatív ötletnek köszönhetően teljesen ingyen tapétázta ki a hálószobát, méghozzá úgy, hogy azt egy belsőépítész is megirigyelné. Részletek és fotó a galériában!

Egy édesanya úgy oldotta meg nulla forintból a felújítást, hogy az idejét nem sajnálva különféle üzletekből ingyenes mintákat gyűjtött, majd ezeket olyan mesterien kombinálta, hogy leesik az állad.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123RF

TheSun

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Home&Design
Sztárok
Gene Hackman január 30-án ünnepelte 94. születésnapját. A kétszeres Oscar-díjas színészóriás az ezredforduló utáni években elégelte meg Hollywood cukorhabos zsizsegését, és úgy döntött, nyugdíjba...
Lifestyle
Nem tudsz és nem is szeretnél lemondani a kedvenc gyorséttermi sült burgonyádról, de tudod, hogy ideje egészségesebb verzióra váltanod? Akkor van egy szuper tippünk számodra!
Lifestyle
Pénzügyi útmutatásra, tanácsra lenne szükséged, de nem tudod kihez fordulj? Az alábbi három csillagjegy tökéletes választás lehet, ők ugyanis kiemelkedően jól bánnak a pénzzel.