Home&Design

Millie Bobby Brown fürdőszobáját akarja most mindenki - ez 2024 egyik legnagyobb trendje

Úgy tűnik, a Stranger Things sztárja nemcsak a divatban és a szépségiparban, de a lakberendezés területén is hódol a legnagyobb trendeknek. Millie Bobby Brown fürdőjét neked is látnod kell!

Az idei év egyik legnagyobb trendje elevenedik meg a színésznő fürdőszobájában

Millie Bobby Brown, aki a képernyőn és azon kívül is kifogástalan ízléséről ismert, nemrégiben posztolt egy aranyos, táncolós TikTok videót - ám a rajongók figyelmét nem feltétlenül a színésznő által bemutatott mozdulatok keltették fel, mintsem a helyszín, vagyis jelen esetben Millie otthonának fürdője és annak dizájnja, amely az előrejelzések szerint a 2024-es év egyik legnagyobb fürdőszobatrendje lesz!

Színeit tekintve a helyiségben a fehér és a csillogó ezüst dominál, melyek kombinációjával a színésznő tökéletesen világosítja a teret, amely a nagy ablakoknak köszönhetően úszik a természetes fényben. A fal csillogása az ezüst színű, téglalap alakú tükörben játékosan tükröződik vissza. Ragyogó tulajdonságai miatt a szakértők azt jósolják, hogy ez a megjelenés hatalmas belsőépítészeti trend lesz 2024-ben.

Az elismert westchesteri lakberendező, Nina Lichtenstein a Homes & Gardens-nek így nyilatkozott :

„Millie Bobby Brown ezüstös fürdőszobafala káprázatos dizájnválasztás, amely varázslatos hangulatot csempész a mindennapi rutinjába. A csillogó tapéta vizuális hatása javítja a tér általános hangulatát. Lenyűgöző fókuszpontot hoz létre, amely azonnal vonzza a tekintetet. Ez a jellegzetes választás szeszélyességet és tündöklést hoz a helyiségbe, túlmutatva a hétköznapokon. Ráadásul a fal stratégiai szerepet is játszik a természetes fény felerősítésében."

Brown fürdőszobai tükre egy másik szempont, amely fényesebbé teszi a teret. Kathy Kuo, a díjnyertes NYC-ben élő belsőépítész hozzáteszi:

„A csillogó tükör ebben a fürdőszobai kialakításban fiatalos és szeszélyes érzetet kölcsönöz az összképnek. Imádom, hogy a csillogások finomak, szórakoztatóak és játékosak, anélkül, hogy trükkösnek vagy zavarónak érződnének. Ez a tökéletes, divatos összkép egy olyan fiatal számára, mint Millie!"


Akár a napra készül, akár az esti lenyugvásra, Millie Bobby Brown fürdőszobája a nyugalom és a csillogás szentélyévé válik. A fal örömet és játékosságot ad napi rituáléihoz, és a hétköznapi pillanatokat rendkívülivé varázsolja. A színésznő fürdőszobája csodálatos emlékeztető arra, hogy a szépséget, a játékot és a szeszélyt fontos beépíteni az otthon minden szobájába, nem csak a legelbűvölőbb terekbe.

Leadfotó: Instagram / Millie Bobby Brown

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Home&Design
Fashion&Beauty
Üdítő, szexi és merész: Ez a 2024-es nyár legmenőbb hajtrendje!
Lifestyle
A Nyilas legyen óvatos, mert balesetveszélyes helyzetbe kerülhet. Napi horoszkóp!
Sztárok
Érte rajong most az egész világ, ami nem is csoda, hiszen nemcsak hihetetlenül tehetséges, de jóképű is.