Ilyen a tökéletes mediterrán otthon - Shay Mitchell

Shay Mitchell neve a Pretty Little Liars című TV sorozatból lehet leginkább ismerős. A gyönyörű színésznő páratlan ízléssel rendelkezik, akár divatról, akár dekorálásról van szó. Nemrég beengedte az Architectural Digest csapatát felújított és újradesignolt otthonába, amely maga a tökéletes mediterrán stílusú sztárfészek.

Shay Mitchell mediterrán otthona

Shay Mitchell kanadai származású amerikai színésznő, akit legtöbben a Pretty Little Liars című sorozatból ismerhetnek, de a közelmúltban olyan filmekben is szerepet/főszerepet kapott, mint a Possession of Hannah Grace vagy az Anyák napja (Jennifer Anistonnal). A gyönyörű sztáranyuka páratlan stílusérzékkel rendelkezik, akár divatról, akár designról van szó. Nemrég beengedte frissen felújított otthonába a híres AD (Architectural Digest) magazin csapatát, és megmutatta, milyen a tökéletes mediterrán enteriőr. Az egész ház hangulata olaszos, miközben letisztult, és olyan különleges, egyedi kiegészítőkkel van tele, amelyeket Mitchell az utazásai során fedezett fel.

Az összkép és a végeredmény kialakításában barátja és design szakértője, Chad Wood volt segítségére, aki modern darabokkal és bútorokkal, mégis a mediterránra jellemző hagyományos anyagokat előtérbe helyezve szeretett volna kialakítani egy designt. "Figyeltem arra, hogy az extra kiegészítőket és dekor elemeket, amelyek sokat jelentenek Shay-nek megtartsuk és beépítsük, viszont az alapokat letisztultabbá tettük. Más lett a padlózat, a kandalló, a mennyezet és a nagyobb, jelentősebb felületek - ezek minimalista köntöst kaptak" - magyarázza Wood.

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak

  • 1
  • 2