Peller Anna imádja! Bemutatták az RTL Klub új műsorának stúdióját

Peller Anna és férje, Mikike segítségével bemutatásra került a Reggeli új stúdiója.

Hamarosan indul az RTL Klubon a Reggeli

Szerdán délelőtt tartották az RTL Klub megújult, Reggeli című műsorának sajtóbemutatóját. Az eseményen a két házigazda, Peller Anna és férje, Lukács Miklós Mikike mellett jelen volt a csatorna kreatív producere, Schiwert Takács László is. Utóbbi néhány mondatban elárulta, mire lehet számítani a komoly ráncfelvarráson átesett műsorral kapcsolatban. Kiderült például, hogy a Reggeli célja elsősorban a szórakoztatás lesz, a készítők nagyon rámennek a humorra. Közélettel is fognak foglalkozni, de a politikától távol maradnak. A műsorban lesz egy gasztro rovat, amelyet minden héten más gasztro guru személye tesz különlegesebbé. Talán a(z egyik) legjobb az egészben, hogy a Reggeliben minden héten új otthonra talál majd egy menhelyi, árva kutyus.

"Minden olyan embernek, aki egy kicsit is extrovertáltabb és színpadon áll, az álma egy ilyen lehetőség. Ez volt az egyik oka annak, hogy igent mondtam. A másik, hogy házigazdáknak aposztrofáltak minket, nem pedig műsorvezetőnek. Ezzel pedig levették rólunk ezt a terhet, nem műsorvezetőnek kell lennünk, hanem házigazdának. Erre mondtuk, hogy jó, az menni fog. Szeretjük az embereket, nagyon érdekelnek minket. Nagy vendégségeket szoktunk csapni. A műsorvezetést mások évekig tanulják, ez egy hivatás. Mi nem vagyunk azok" - árulta el kérdésünkre Peller Anna, majd férje, Mikike vette át a szót.

"Tök jó volt a Nyerő Páros, az volt a kiindulópont. Akkor mi magunkat adtuk és úgy látszik, ezt megszerették az emberek. Tényleg nem tudunk mást tenni, csak magunkat adni, illetve a bennünk rejlő szeretetet, odaadást mindenki irányába. Ha ez működik, és erre van igény, az nagyon jó és köszönjük szépen mindenkinek" - mondta Mikike, majd hozzátette, a korán keléshez muszáj lesznek hozzászokni. Ő maga eddig 2-3 óra magasságában tért nyugovóra, most akkor kell ébrednie majd. Mindketten azt mondják, ez megszokás kérdése, remélik, hamar belejönnek.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: Femcafe.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!