Home&Design

Otthonról dolgozol? Ezek a falszínek maximalizálják a teljesítményedet - meglepően produktív leszel

Sokkal produktívabb leszel a munkádban, ha ezek a színek vesznek körül.

Tudatos színválasztás

Számos könyv ír róla, hogyan tudod felturbózni a teljesítményedet, de talán nem is gondolnál rá, hogy nem csak rajtad múlik, mennyire megy a munka. A szakértők szerint ugyanis nagyon fontos, hogy milyenek a fal színei az irodában - akár otthonról dolgozol, akár a munkahelyeden - mert jelentős hatása van arra, mennyire vagy produktív. Most összegyűjtöttünk ötöt, amik szuperek lehetnek, ha festésen gondolkodsz. Ezek a színek nemcsak az irodába megfelelőek, de ahhoz is tökéletes, ha egy produktív energiájú nappalit vagy hálószobát szeretnél. Részletek a galériában!

A törtfehér továbbra is vezeti a slágerszínek listáját. Letisztult, elegáns és kifinomult, szuperül illik a jelenleg is hódító minimalista irodákhoz.
Kattints a további képekért!

Amikor a bohém stílus adta életérzés uralja otthonunkat, lakásunk egzotikus szigetként tündökölhet. De mi is pontosan a bohém stílus és hogyan csempészhetjük be otthonunkba?

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Véget ért a klubszezon Szoboszlai Dominik számára, mivel sem az Európa-liga, sem az FA-kupa döntőjében nem lép pályára a Liverpool FC. Egy kupát a középpályás azért így is nyert a csapattal.
Lifestyle
A Juno szonda a Jupiter bolygó egyik holdját, az Europát vizsgálta, amikor érdekes felfedezésre bukkant. Emiatt a tudósoknak is leesett az álla!
Sztárok
Hailie Jade Scott neve sokak számára ismerős lehet, különösen mivel édesapja, Eminem már kislánykorában többször beleszőtte nevét dalszövegeibe.