Home&Design

Otthonfelújítás 2024-ben: ez a falicsempe és padlóburkolat párosítás mindent visz

A szakértő a népszerű megoldások bemutatása mellett segít átgondolni a burkolatcseréhez szükséges szempontokat is.

Szakértői tippek a felújításhoz

Sokan szeretik az új évet nagy elhatározással indítani, például azzal, hogy idén végre nekilátnak a fürdőszoba, a konyha vagy a hálószoba felújításának. Hámori Erika, a Praktiker hideg- és melegburkolatokért felelős kategória menedzsere azt tanácsolja, hogy a hosszú távú megoldás érdekében pénztárcánk szerint a lehető legjobb minőségű és tartós padló- és falburkolatot válasszuk, valamint megbízható forgalmazótól szerezzük be az anyagokat. Az új technológiáknak köszönhetően a valódi márványhoz, fához, kőhöz vagy akár metálhoz a megszólalásig hasonló burkolatok közül válogathatunk. Az is fontos, hogy tervezés előtt gondoljuk át a felújítás szempontjait, és kerüljünk képbe, melyek a 2024-es év trendi padló- és falburkolatai. Részletek a galériában!

Szempontok a szobák padlócseréjéhez: kopásállóság, szín és árfekvés Ha tervezzük felújítani egy szoba padlóját, mindenekelőtt azt érdemes átgondolni, hogy mekkora igénybevételnek, terhelésnek van kitéve, hányan és milyen sűrűn járunk rajta, valamint van-e kisállatunk, aki miatt a magasabb kopásállóság még fontosabb – javasolja a magyar barkácsáruházlánc szakértője. Az sem mindegy, hogy melyik helyiségről van szó, mert a konyhában és a fürdőben a vízállóság is fontos szempont. Azt is figyelembe kell vennünk, hogy mekkora az otthonunk, hiszen kisebb lakásba világosabb színt érdemes választani, ami visszaveri a fényt, és ezáltal tágasabb érzést kelt. Sőt, a padló színének és stílusának kiválasztásakor fontos, hogy milyen fekvésű a lakás, mennyire napfényes, valamint, hogy mi illik bútoraink stílusához és színéhez.
Kattints a további képekért!

Mielőtt hercegné és leendő királyné lett volna belőle, Kate Middleton is egy átlagos földi halandó volt...egy nem túl átlagos lakással. Less be te is a Middleton lányok londoni otthonába, ahol a hercegné húgával, Pippával élt.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.