Home&Design

Beleégett a tepsibe az étel? Ezzel az egyszerű, ötlépéses módszerrel újra úgy fog ragyogni, mint amikor megvetted!

Ezzel az olcsó és pofonegyszerű praktikával egyszerűbb lesz a mosogatás, mint gondolnád!

Tuti tipp

Nem számít, milyen keményen próbálkozunk, hogy tepsijeink fényesek és újszerűek maradjanak, néhány hónap múlva már csak árnyékuk egykori önmaguknak, hiszen a gyakori használat és a súrolás szinte teljesen tönkreteheti őket. Függetlenül attól, hogy fóliával vagy sütőpapírral béleljük őket, a szennyeződés valahogy mindig utat talál magának, az eredmény pedig az odaégett étel lesz, amit olykor szinte lehetetlen eltávolítani az edényről. Most azonban mutatunk egy ötlépéses tisztító-rutint, amely segítségével még a legmakacsabb foltok is egyszerűen eltávolíthatóvá válnak.

1. lépés: Önts a piszkos tepsi pereméig forrásban lévő vizet, és hagyd benne legalább 2-3 percig, mielőtt kiöntenéd, és utána se töröld el az edényt.
Kattints a további képekért!

Ha te sem vagy a nyolclábú élőlények barátja, akkor valószínűleg kíváncsi vagy rá, mit tehetsz ellenük – nos, cikkünkben most eláruljuk!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A 27 esztendős divatmodell mindenkit lehengerelt a The Apprentice című film cannes-i premierjén: a világsztár átlátszó ruhában, melltartó nélkül hódított a vörös szőnyegen.
Sztárok
13 esztendő telt el azóta, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondták egymásnak a boldogító igent a londoni westminsteri apátságban, házasságuk pedig azóta is töretlen. Egy bennfentes szerint...
Lifestyle
Ha konyhai praktikákra van szükséged, valószínűleg nem Ryan Gosling az első, aki eszedbe jut, a színész viszont egy elképesztően zseni trükköt osztott meg nemrégiben rajongóival.