Home&Design

Egyszerű, olcsó és hatékony: ez a növény szabályosan taszítja a pókokat, mostantól könnyen távol tarthatod őket az otthonodtól!

Ha te sem vagy a nyolclábú élőlények barátja, akkor valószínűleg kíváncsi vagy rá, mit tehetsz ellenük – nos, cikkünkben most eláruljuk!

Pók-para

Az otthonunkba befurakodó pókok kapcsán megoszlik az emberek véleménye és tűrőképessége: vannak, akiket egyáltalán nem zavar a jelenlétük, mások azonban teljesen kiakadnak tőlük, igazi rémálom számukra a létezésük is. A pókfóbia tehát egy létező jelenség, de valószínűleg azok az emberek sem akarnak arra kelni, hogy az ágyuk fölött lóg egy példány, akiknek nincs különösebb bajuk velük. Egy nő azonban most talált egy olcsó megoldást, amivel megakadályozhatjuk, hogy a pókok egy lábukat is betegyék lakásunkba.

Lapozz a részletekért!

Fotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!