Segítség, már megint mosogatnom kell! - Így spórolhatsz magadnak időt és pénzt egyszerre

Minden háztartásban vannak „nemszeretem” munkák, de a legtöbb nő a mosogatást teszi az első helyre az utálatos konyhai teendők listáján. Pár tányért még gond nélkül elöblít az ember kézzel, de órákig mosogatni kimerítő és időigényes munka. Ha Te is szenvedsz a mosogatástól, most megmutatjuk, hogyan számolhatsz le vele egyszer, s mindenkorra! (x)

Időt és pénzt spórolhatsz

A mosogatógép a mosogatótálca előtt töltött órákat percekre redukálja, és a pénztárcánkat is megkíméli. Nem véletlen, hogy a modern konyhákban szinte már alaptartozék a mosogatógép. Ennek ellenére mégis sok háziasszony ódzkodik a használatától. Gyakori panasz, hogy a gépek túl nagyok, rengeteg vizet és áramot fogyasztanak, vagy hogy át kell alakítani a konyhabútort, ha be akarjuk építeni őket. Ezek azonban általában csak kifogások, vagy téves információkon alapuló feltételezések, s most azt is elmondjuk miért!

Minden tévhitet eloszlatunk

  • Az Electrolux beépíthető mosogatógépeket bármilyen ajtó mögé, bármilyen magas lábazatú konyhabútorba beépíthetjük, anélkül, hogy átalakítanánk a bútort. A PerfectFit zsanéroknak köszönhetően pedig a bútorlap tökéletesen illeszkedik a mosogatógép ajtajára, sőt, akár 5 mm-t is lehet rajta állítani.
  • Az Electrolux mosogatógépeinek megalkotásakor azokra is gondoltak, akik kevés edényt használnak, mert számos, különböző tudású modell közül választhatunk a 45 cm széles készülékek között.
  • Egy mosogatógép ki- és bepakolása csupán pár percet vesz igénybe, míg ugyanennyi teríték kézzel történő elmosogatása, eltörölgetése akár 30 percbe is beletelhet.
  • A mosogatógép vízből és energiából is kevesebbet igényel, mint a kézi mosogatás. Egyes modellek 10 liternél is kevesebb vizet használnak fel, mert újrahasznosítják az öblítő víz egy részét, és a legtöbb modell a töltet nagyságához, valamint szennyezettségéhez igazítják a programot.

Számos előnye van a kézi mosogatáshoz képest

A mosogatógéppel történő mosogatásnak rengeteg előnye van. Költséghatékony, időt és energiát spórol meg neked, arról nem is beszélve, hogy a mosogatógép a felhasznált vizet magasabb hőfokra melegíti fel, mint a kézi mosogatás során, ezáltal hatékonyabban elpusztítja a kórokozókat. A különböző technológiáknak és adalékanyagoknak köszönhetően az edények foltmentesen, gyönyörűen csillogva kerülnek elő a mosogatógépből.

Aki a hatékonyságra szavaz, az Electrolux mosogatógépek FlexiWash® programjával - mely különböző hőmérsékletű és nyomású vizet adagol az alsó és felső kosárba -, és a Finish All in 1 Max vagy Quantum Max mosogatógép-tablettáival egyszerre mosogathatja el az üvegpoharakat és a zsírosabb lábasokat.

Ha így teszel, sokáig hű társad marad

Ha azt akarjuk, hogy mosogatógépünk hosszú életű legyen, havonta egyszer tisztítsuk meg! A Finish mosogatógép tisztító hatására a mosogatógép belsejében lerakódott szennyeződések, zsír és vízkő biztonságosan és hatékonyan lebomlanak, még a nehezen elérhető helyeken, mint például a fűtőelemen és a permetezőkarokon is. A ráfordított idő és gondoskodás kellően meg fog térülni.

Most még jobban megéri!

Vásárolj 2016 09. 01. - 10.31. között Electrolux mosogatógépet és ajándékba még egy Finish csomagot és egy Villeroy&Boch pohárszettet is kapsz mellé! További termékinformációkért látogass el a Finish vagy az Electrolux weboldalára, a részletes promóciós- és adatkezelési szabályzatot pedig keresd az Electrolux promóciós oldalán.

Oldalak

Szólj hozzá Te is!