Maximalizmus a lakberendezésben: sokakat kiakaszt az utóbbi évek legizgalmasabb trendje

Ha szeretnénk, hogy otthonunk vibráló és élettel teli legyen, bátran próbáljuk ki ezt a stílust. Ne féljünk kísérletezni, és alkossunk egy olyan teret, amely igazán minket tükröz.

A színek, minták, textúrák és személyes tárgyak gazdagságát ünnepli

A lakberendezés világa folyamatosan változik és új stílusirányzatokkal gazdagodik. Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb trendje a maximalizmus, amely merészen szembemegy a minimalizmus egyszerűségével. A maximalizmus a bőség, a színek és a kreatív kifejezésmód ünnepe. A galériára kattintva bemutatjuk, mit is jelent a maximalizmus a lakberendezésben, és hogyan alkalmazhatjuk ezt a stílust otthonunkban.

A maximalizmus egyik legfőbb jellemzője a gazdag szín- és mintaválaszték. Az élénk és mély árnyalatok, mint a királykék, smaragdzöld, arany és bíbor, mind megtalálhatók egy maximalista térben. A különböző minták – legyenek azok geometrikusak, virágosak vagy éppen absztraktak – bátran keverhetők egymással. A cél, hogy a tér élettel és dinamizmussal töltődjön meg.
Kattints a további képekért!

Drew Barrymore csaknem 8,5 millió dollárért árulja felújított hamptonsi "luxusistállóját", az Atlanti-óceán peremén.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Hét különbséget kell felfedezned a két, első látásra tökéletesen egyforma ábra között.
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.