Home&Design

Lepukkantból luxus 3 lépésben: elképesztő előtte-utána fotókon a DIY konyhafelújítás

Sokan álmodnak egy teljesen új, modern és stílusos konyháról, de vagy bérelt lakásban élnek, vagy egyszerűen nem engedhetik meg maguknak a jókora velejáró kiadást. Ha te is ebben a cipőben jársz, imádni fogod az alábbi galériánkat, amiben összeszedtük a leglátványosabb DIY felújításokat, amiket szinte fillérekből hoztak össze a kreatív lakók.

Egy kis festék itt, egy új polc ott

Egy különleges előtte-utána fotó nemcsak a szemünknek okoz szép látványt, de a lelkünknek is jót tesz, hiszen segít áramoltatni a kreatív energiáinkat és emlékeztet bennünket arra, hogy szinte bármi lehetséges. Ha úgy érzed, hiányzik egy kis inspiráció egy hétvégi barkácsolós projekthez, jó helyen jársz. Mutatunk néhány lélegzetelállító "csináld magad" felújítást, amelyek amellett, hogy különösen látványosra sikerültek, még a pénztárcákat is megkímélték.

Ugorj a galériára az előtte-utána fotókért!

Kattints a további képekért!

Nem kell feltétlenül szakembert hívnunk, ha az otthonunk berendezésénél a tökéletes összhang és harmónia elérése a cél. Egy megfelelő fókuszpont elhelyezése ugyanis önmagában óriási változást hozhat.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...