Home&Design

6 tipp, hogy olyan menő és praktikus konyhád legyen, mint senki másnak

Rengeteg módja van annak, hogy konyhánkat értékesebbé tegyük. Nem is kell feltétlenül nagyon modern újításokra gondolnunk, ha át szeretnénk alakítani kissé konyhánkat.

A konyha

Mivel legtöbben elég sok időt töltünk a konyhában, erre a szobára mindenképpen érdemes hosszútávú befektetésként gondolnunk – még akkor is, ha belátható időn belül nem tervezzük eladni házunkat. Egy új konyha rengeteget dob otthonunk értékén, ezért nagyon fontos, hogy időtálló módon és ízlésesen rendezzük be. Mutatunk néhány tippet, amik segíthetnek ebben!

1. Gondolkodj időtlen stílusban! Semmi gond nincs azzal, ha megtetszik neked a legújabb trendek egyike és belevágsz a megvalósításába. Viszont, ha konyhánk megtervezéséről van szó, fontos átgondolni, vajon az adott trend valóban passzol-e személyes stílusunkhoz. Praktikussági okokból érdemes inkább az aktuális trendek helyett valamilyen időtlen dizájn mellett dönteni, például a semlegesebb színek, legyenek azok krémszínek, szürkék, vagy sötétkék árnyalatok fa bútorokkal kombinálva népszerűek voltak és lesznek mindig is. Másrészt a semleges színű konyhaszekrényekhez illően sokkal könnyebb bármikor konyhafelújítást végezni, hiszen ehhez többféle szín is passzol, így gyakorlatilag mindenféle stílusú, személyiségű ember megtalálhatja benne önmagát.
Kattints a további képekért!

A tökéletes konyha az elrendezésnél kezdődik. Bár a kialakítás nagyban függ a helyiség méretétől és formájától, van 3 típus, amivel egyszerűen nem lőhetsz mellé! Mutatjuk, melyek ezek.

Leadfotó: 123rf, forrás: housebeautiful.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Gyurta Dániel öccse, Gyurta Gergely is elismert sportoló, világ- és Európa-bajnoki bronzérmes úszó.
Sztárok
A hétfői RTL Reggeli egyik témája a mesterséges intelligencia volt, amiről a műsorvezetők Tóth Szabival beszélgettek.
Fashion&Beauty
Már javában elstartolt az esküvői szezon, éppen emiatt érdemes felkészülni ezekre az eseményekre.