Rohanni fogsz konyhai ollót venni, ha megtudod, mennyi trükkre képes

A konyhában megvan a fontossági sorrend, hogy mik a legfontosabb eszközök, de hidd el, egy konyhai olló is őrülten nagy segítség lehet.

Megmutatjuk, mire tudod használni

Maga az olló kilóg a sorból, ha konyhai felszerelésekről van szó, pedig nagyon hasznos tud lenni.

Persze ennek is megvannak a funkció, hogy mire lehet használni elsősorban. Az olló könnyedén feldarabolja a csúszós húsokat, például a halat vagy a baromfit. A csirke mellcsontját vagy bordáit például könnyebb ollóval átvágni, mint késsel. A szalonnát is könnyedén darabolhatod vele.

Az alapfunkcióhoz tartozik, hogy a konyhai ollóval biztonságosan és gyorsan vághatsz friss fűszernövényeket, például petrezselymet, kakukkfüvet vagy rozmaringot. Azonban milyen trükköket vihetünk véghez vele? A galériánkban megmutatjuk!

A konyhai olló egy sokoldalú eszköz, amely megkönnyíti a munkát, és mindenképpen érdemes beszerezni egy megbízható minőségűt belőle.
Kattints a további képekért!

Az alufólia rendkívül sokoldalú, de elő szokott fordulni egy eset, ami az őrületbe tud kergetni mindenkit. Az egyik séf erre mutatott egy remek trükköt TikTokon!

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
Rengeteg bizarr dologról számolnak be azok, akik Magyarországon megpróbálják visszaváltani a műanyag palackokat. Inkább katasztrofálisan indul ez az egész, mint gördülékenyen.
Home&Design
Nincs megállás, és még több pokoli nap vár ránk sajnos az időjárás előrejelzés szerint. Nehéz meglenni klíma nélkül, de figyelnünk kell arra is, hogy ez az időszak ne dobja meg nagyon a...
Sztárok
Noha a címlapokon ma már inkább fia, Charlie Sheen szerepel, a filmtörténelem szempontjából mégis Martin Sheen alkotott maradandóbbat, hiszen olyan klasszikus alkotásokban játszott, mint az...