Ez a 2024-es nyár hivatalos színe: szebbet nem is választhattak volna

A közép-sötét tónusú árnyalat gazdag, csillogó mélységgel rendelkezik, de meglepően sokoldalú és könnyen párosítható.

A nyár színe

A kék egy olyan szín, amely soha nem megy ki a divatból túl hosszú időre, variációit pedig lehetetlen megunni. Az égszínkéktől a klasszikus sötétkékig, bizonyos árnyalatai a design világának szinte bármely szegletébe beilleszthetők. Idén nyáron a hangulatos óceánkék került fel a trónra, ezt az árnyalatot választották a designerek a szezon kedvencének. Zöld tónusokkal és ékszerszerű mélységekkel a szín gazdag és burkolt, anélkül, hogy rikító lenne. Sőt, a lila árnyalatai azt jelentik, hogy szépen kiegészíti az általunk jelenleg kedvelt meleg dekorációs sémákat is.

A galériára kattintva mutatjuk a színt és mindent, amit tudnod kell az alkalmazásáról.

Edward Bulmer, az Edward Bulmer Natural Paint alapítója az ékszerszerű kéket ajánlja lakóterekbe. "A kék és a zöld árnyalata között lebeg, és intenzív, de nem elhanyagolható gazdagsággal rendelkezik; komoly, de úgy tervezték, hogy megnyugtatóan körülöleljen."
Kattints a további képekért!

A fehér konyháknak nem kell feltétlenül unalmasnak lenniük – és az énekes-színésznő egyik kedvenc helyisége is pont ezt bizonyítja. Mutatjuk, hogyan dobta fel egy lendületes csavarral a megszokott klasszikust.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.