Home&Design

Eszméletlen ötlet: megunta a nő a konnektorok látványát, kreatív módon szabadult meg tőlük

Elege lett egy nőnek, hogy a konnektorok csupasz látványa belerondít a lakása egyedien kialakított összképébe. Ötletes módszerrel szabadult meg tőlük.

Milliók imádják a trükkjét

Ha bútort tolsz elé, nem tudod rendesen kihasználni, ha pedig szabadon hagyod, zavaró a látványa. Mi ez? Nos a legtöbbször szép fehér keretbe burkolt, letisztult designnal rendelkező konnektorokról beszélünk, amik szinte minden lakberendező dolgát megkeserítik. Ezzel a problémával szembesült egy angol nő is, aki a koronavírus miatti karantén alatt gondolt egyet és előállt a tökéletes megoldással. Emberek milliói rajonganak most az ötletéért, mutatjuk!

Kattints a galériára!

Az ötletgazda, Christina úgy döntött, mini ajtókkal takarja el a konnektorokat.
Kattints a további képekért!

Ennek az egyetlen bútordarabnak a cseréjével teljesen átalakíthatod az idejétmúlt fürdőszobádat.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Meghan Markle a minap egy olyan őszi szettben mutatkozott, amely sok nő számára adhat ihletet, amikor beköszöntenek a hidegebb hónapok. Egy biztos: a hercegné outfitje telitalálat volt!
Sztárok
Sok olyan világhírű sztár van, akik felnőttfilmekben kezdték a pályájukat, és csak ezt követően futottak be nemzetközi karriert.
Sztárok
A mesterséges intelligencia segítségével készítette el új klipjét Pál Dénes. Bár nem ez az első olyan magyar videóklip, amelyben a készítők ezzel a technikával dolgoznak, az énekes és a videót...