Home&Design

Most körülnézhetsz Király Linda lenyűgöző luxusotthonában: Csodás helyen lakik az énekesnő

Király Linda hozzájutott első magyarországi lakásához és a TV2 kameráinak betekintést is engedett lenyúgöző otthonába.

Csodás otthon

A 40 éves énekesnő otthona igen letisztult stílust képvisel, nagy terekkel és rengeteg fehérrel. A konyha kialakítása nagyon fontos volt számára, ugyanis előszeretettel főz magának, így ez a helyiség is csodálatos lett. Mint kiderült, ez Király Linda első magyarországi lakása, melynek felújítási munkálatai még a koronavírus-járvány elején kezdődtek, ami nem könnyítette meg az egyébként is sokszor lassú folyamatot.

„Jókor indítottam el, a Covid alatt… Emberhiány, meg volt, hogy hónapokon keresztül nem jött meg az anyag. Nem volt egyszerű összehozni. De lassan kész lesz. Most egy kis szünet, fellélegzés, pénzgyűjtés. Nem olcsó játék. Pihenek, aztán majd folytatom tovább” – mondta el a Mokkának Király Linda, aki New York-ban látta meg a napvilágot és élete tetemes részét az Egyesült Államokban töltötte.

Forrás és fotó: TV2

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.