Home&Design

A berlini IFA-n mutatkozik be az okosotthonok új univerzuma

A CUBE 90 SERIES 9-et a háztartási okoseszköz ökoszisztéma irányító egységének tervezték.

Valóságos ökoszisztéma

A globális háztartási készülékek vezető gyártója, a Haier a berlini IFA 2023 kiállításon mutatja be az okosotthonok jövőjét meghatározó újításait. Ezek egyik kiemelkedő eleme a CUBE 90 SERIES 9 hűtőszekrény, amely képes arra, hogy az otthoni okoseszköz ökoszisztémánk irányító egységévé váljon. Ahogy azt Yannick Fierling, a Haier Europe vezérigazgatója a megnyitó előtti sajtótájékoztatón elmondta: mindez része annak a vállalati fejlesztési iránynak, hogy a fogyasztók egy egészen új felhasználói élményt kapjanak.

A Haier Europe a kontinens egyik legnagyobb tech kiállításán, az IFA-n a "Connect to Extraordinary" című eseményével a konnektivitás és az otthoni IoT (Internet of Things) új univerzumát mutatja be, amelyek által a Haier, a Candy, valamint a Hoover márkák megoldásai és szolgáltatásai valóságos ökoszisztémává válnak. A hOn alkalmazás irányítása alatt a látogatók egy átfogó rendszert láthatnak a hálózatba épített háztartási gépek teljes körű irányítására.

Személyre szabhatóság

„A berlini IFA-n többszintű forgatókönyveket kínálunk a vásárlók számára. Ezek együttes célja, hogy bemutassuk, az online alapokon nyugvó funkciók hogyan teremthetnek igazi, nem csak az egyén, de a társadalom egészét szolgáló értéket. Egy olyan új, átfogó fogyasztói megközelítést kínálunk, amelynek alapjai a személyre szabhatóságra és sokoldalúságra épül" – fejtette ki előadásában Yannick Fierling vezérigazgató.

A vállalat a "Connect to Extraordinary" eseményen az otthoni ökoszisztéma, az okosotthon központjának szerepét állította fókuszba. Az okos megoldások intelligens funkciói, az energiaszolgáltatók és a fotovoltaikus, napelemes, légkondicionáló és háztartási készülékeket tartalmazó csatlakoztatott rendszerek közötti kapcsolatok egyértelművé és áttekinthetővé, illetve mélységeiben is megismerhetővé vállnak a fogyasztók számára.

Ennek egyik kulcs eleme például a CUBE 90 SERIES 9 négyajtós hűtőszekrény, amely immár az otthoni ökoszisztéma központi elemévé vált. Ez a készülék ugyanis nem csupán az élelmiszerek frissentartására szolgál, hanem funkcióit teljeskörűen kihasználva az egész okosotthon irányító központjaként működtethető. A hűtőszekrény ugyanis a hOn alkalmazáson keresztül a cégcsoporthoz tartozó összes márka wifi csatlakozására alkalmas készülékével képes együttműködni, kommunikálni. Ezzel pedig az eddigieknél is jóval egyszerűbb irányíthatóságot, hatékonyabb működést és energiafelhasználást tud kínálni a felhasználók számára.

Mosó- és szárítógépek, konyhai termékcsalád

A mosásnak szentelt területen bemutatják az új Haier X SERIES 11 készülékeket A-40%-os energiaosztályú besorolással. Így nem csak a mosás, de a fenntarthatóság eredményei is szintet lépnek. A sorozat mosó- és szárítógépei innovatív légkezelést biztosítanak, amely lehetővé teszi, hogy a ruhadarabok minden mosás után újszerűek maradjanak. A stand további másik nagy dobása az I-PRO SERIES 7 PLUS készülék, amely A-30%-os energiaosztályban érhető el.

haier x series mosógép

Az IFA kiállításon mutatkoznak be a márka KSDA SERIES 5 konyhai kisgépei is. A termékcsaládot - vízforraló, turmixgép, botmixer, kenyérpirító, konyhai robotgép és légsütő - a részletekre való odafigyelés és a prémium anyagok felhasználása jellemzi. Ezek a kisgépek professzionális teljesítményt és rendkívül sokoldalú felhasználást kínálnak, kezdve például a 21 programmal rendelkező kenyérpirítótól egészen a 9 főzési funkcióval rendelkező légsütőig, amelyen többek elérhető a lassú főzés lehetősége is. Ezen felül rendelkezik egy felülnézeti ablakkal is, amelyen keresztül bármikor ellenőrizhetjük, hogyan halad a megkezdett főzési folyamat.

Jellegzetes dizájn

A márka jellegzetes dizájnja másik két különböző területen is megjelenik. Egy exkluzív, kifejezetten a főzésnek szentelt térben lesz látható az új ID SERIES, amelynek online kapcsolatra képes sütői és főzőlapjai az exkluzív Bionicook technológiával egészülnek ki.

Egyértelműen említést érdemel a Hoover stand is, itthon ugyanis most vezetik be a márka mosás kategóriáját, amelynek a cégcsoport az IFA kiállításon mutatja be az új modelljeit. A H-Wash 700 gép például a piac legnagyobb dobjával rendelkezik, amelynek köszönhetően a tisztítási hatékonyságban is előre tudtak lépni.

A standnál található Immersive Dome felépítmény a teljeskörű és a lehető legplasztikusabb élményt biztosítja a látogatók számára, miután a történetmesélés vizuális, hang- és fényinterakciókon keresztül elevenedik meg. A vendégek élményszerű utazást tehetnek, és felfedezhetik a teljes ökoszisztémát, amely az összekapcsolhatóság, a hatékonyság, a személyre szabhatóság és az intelligens szolgáltatások fúziójára épül. A Candy, Hoover és Haier megoldásai egyébként három különböző területen mutatkoznak be, amelyeknek a közös pontja, hogy mindenhol a fogyasztó vágyai és elvárásai állnak a középpontban.

Oldalak

Home&Design
Sztárok
A Nemzet Színésze Palik László YouTube-műsorának vendégeként vallott múltjáról és jelenéről, szakmai- és magánéletéről.
Lifestyle
A holdvíz egy különleges elixír, ami a spirituális lelkek szerint távol tartja a rossz energiákat, megtisztítja a lelket és kitartóbbá varázsol. Kipróbálnád? Mutatjuk a rém egyszerű receptet.
Utazás
Sőt, vasárnap beköszönt az október, de mi ebből semmit sem fogunk érezni.