Home&Design

Exkluzív és különleges - ez a legnépszerűbb mennyezet design az évben

Egy tér dekorálásánál és a design megteremtésénél nem csupán a falfestésre kell odafigyelni, hanem a mennyezet megjelenésére is a tökéletes összhatás érdekében. Mutatjuk, mi a legnagyobb trend az idei évre.

Mennyezet trend 2021

Nem olyan rég írtunk arról, hogy a sötétkék most nagyon népszerű az enteriőr designnál. Mind falfestésben, mind dekorációs elemekben megmutatkozik a trend, most pedig a mennyezet divathoz is elért, és úgy tűnik, marad is egész évben. Az összhatás érdekében érdemes arany kiegészítőkkel és fehér, világos (bézs) színekkel, minimalista (vagy skandináv) stílussal párosítani. Amennyiben a kék más árnyalatait preferálod, akkor dolgozz azokkal. A lényeg, hogy alkalmazd a természet tónusait a lakásban.

A következőkben mutatunk néhány példát kék mennyezet designra. Leginkább nyilvánvalóan a nappaliban és a hálóban alkalmazható a trend, de ha a fürdőben vagy a konyhában szeretnéd használni, ott is megteheted. A fő szempont viszont mindig legyen a harmónia.

Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle