Hangsúly az elegancián - fotókon a legjelentősebb aktuális konyha trendek

A lakásban a konyha kialakítása legalább annyira fontos, mint bármely másik szobáé. A főzés is nagyobb öröm, ha számunkra tökéletes környezetben történik, ezért a design esetében minden apróság lényeges - a bútortól egészen a legkisebb kiegészítőig. Mutatjuk az év második felére érvényes aktuális trendeket.

Konyha trendek 2021

A konyha trendeknél az év második felében alapvető jellemző lesz az elegancia kimaxolása. Mind színek, stílus és anyagok tekintetében a sikk kerül előtérbe, amely érezhető az aktuálisan népszerű bútorokon és kiegészítőkön is. Az alábbiakban bemutatjuk a most népszerű irányzatokat, amennyiben átalakítanál kicsit, legyen elképzelésed a designt illetően.

Anyagok

Anyagok terén még mindig a természetesség tarol, így nem meglepő, hogy a fa (különösen a dió) az egyik legnépszerűbb trend most. Emellett persze a már jól megszokott és elegáns márvány felületek is hódítanak, fehérben és szürkében nagy kedvencek.

Színek

Ha színekről van szó, akkor most eltérhetünk kicsit a minimalizmustól. Jellemző lesz a konyhában az élénk, bátor árnyalatok használata, különleges, szokatlan kombinációkkal. Ha mégis a letisztult designt részesíted előnyben, akkor pedig dobd fel arany kiegészítőkkel - ez ugyanis a másik nagy trend jelenleg.

Nem szükséges mindig világosban gondolkoznunk - a sötét, feketébe hajló konyha most nagy trend, ráadásul abszolút kiszolgálja az eleganciát, és igazán extra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak