Ez a szín most a legnagyobb trend a hálóban - luxust varázsol a szobába

A hálószobában az elmúlt években hódítottak a pasztell - világos rózsaszín, sárga, bézs, lila - árnyalatok, de jelenleg extrább trend van születőben. A most divatos szín sötét, mégis elegáns és királyi. A legjobb választás, ha luxust teremtenél.

A sötétkék hálószoba a legnagyobb trend

A hálószobát általában világos - főként pasztell - árnyalatok szokták uralni mindenkinél, mert ezek nyugodtságot és békét sugároznak, amely ebben a térben nagyon fontos. A modern trendek azonban egyre inkább megkövetelik a feltűnő színeket ebben a helyiségben, így nem véletlen, hogy jelenleg is egy merész, sötét tónus hódít, amely instant luxust varázsol a lakás ezen részébe. A sötétkék hálószoba most a legnagyobb divat, méghozzá arany kiegészítőkkel párosítva a legelegánsabb. Nem kell túlzásba vinni a dekor elemeket, elég néhányat becsempészni, hogy tökéletes legyen a design. Nekünk rögtön az jutott eszünkbe, hogy az összhatás királyi - előkelő, sikkes, olyan 2021-es.

Mivel lehet még párosítani?

Említettük az arany kiegészítőket, de ezeken kívül van még pár szín, amivel lehet párosítani a sötétkék falakat. A fehér és a bézs alap, de remekül mutat még smaragdzölddel vagy mályvával - ezek furcsa kombinációknak tűnhetnek elsőre, de hidd el, nagyon dekoratív duók.

Csak egy rész a falból

Nem muszáj, hogy az egész hálót sötétkékkel borítsd be, amennyiben szeretnéd megőrizni a falakon a világos árnyalatot - például fehéret -, azt is teheted, hogy például csak egyetlen rész lesz sötétkék, mondjuk az ágy mögötti falfelület.

A sötétkék árnyalatai

A sötétkék már egy támpont, de önmagában kevés a tökéletes színhez. Az alábbi képen remekül összefoglalták, melyek a legjobb árnyalatai, ezekkel bátran dolgozhatsz a hálószobában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak