Jakuzziba öltött BMW - A tökéletes luxus megszületett

Kiszemeltünk nem árt, ha dizájnos, lehetőleg innovatív, esetleg rendelkezzen jövőbe mutató megoldásokkal is. Mindezeken túl pedig legyen szemet gyönyörködtetően szép és kényelmes. Hogy mi ez? Lehetne akár egy tökéletes luxusautó is, de ebben az esetben egy jakuzziról beszélünk.

A tökéletes luxus megszületett

A világ legnagyobb jakuzzi gyártója egyszer csak álmodott egy nagyot, és felkérte a BMW DesignWorksUSA csapatát, hogy tervezze meg minden idők egyik legtökéletesebb jakuzziját. Mondanunk sem kell, hogy az álomból hamar valóság lett, és megszületett a pezsgőfürdők ásza! Az amerikai design csapat nem hazudtolta meg önmagát, hiszen az általuk tervezett masszázsmedencében egy igazi luxusautó kényelmét élhetjük át, annak minden extrájával és szépségével.

A szuperjakuzzi rendelkezik mindazon tulajdonságokkal, amiket egy felsőkategóriás autón annyira szeretünk. Jól felismerhető stílusjegyek, finom vonalvezetés, karakteres elemek, high tech megoldások és magas kényelmi elvárások. Máris beleszerettél?

Nézd meg a fantasztikus jakuzziról készült videót és még több képet!

Oldalak

Lifestyle
10 meglepő NASA találmányt mutatunk, ami mára a mindennapi életünk részévé vált.
Lifestyle
Önkielégítés megvonás két éven keresztül? Nos, nem pont erre az eredményre számítanánk.
Egészség
Talán te sem gondoltad volna, de a növényi alapú tejalternatívák közül a mandulatej mögött bizony a zabtej a legnépszerűbb választás, amely az elmúlt időszakban igencsak éles vitákat váltott ki,...