Ne csak te, a lakásod is mondjon búcsút az ünnepeknek! - Lakáseladás az újévben

Végre itt az új év, beköszöntött 2016. A karácsonyi ajándékok, a bejgli és töltött káposzta hegyek mögül kikandikálva most biztosan semmit kedved ezzel foglalkozni, hamarosan azonban vissza kell térni az életbe, a „lakásvásárlás-kerékvágásba”. Rák Edit ingatlan tanácsadó tippjei következnek, hogyan csapj bele a lecsóba az új évben.

Vegyél búcsút a karácsonyfától

Manapság sokan nem január 6-án, hanem utána „díszítik le” a fát. Persze, mindenki szeretné kicsit tovább érezni a karácsonyi hangulatot. Ha viszont eladó az ingatlanod, akkor időben nyélbe kell ütni az ilyesmit, és elrakni a díszeket a következő ünnepre. Fontos, hogy a lakás minél előbb az alapállapotába kerüljön.

Tűlevelek és konfettik… mindenhol

Kedvenc részünk az ünnep utáni takarítás során. Igyekezz egy nagyon alapos takarítást eszközölni, felkutatni az összes konfetti és szerpentin darabot, és a kanapé alá dugott szaloncukor csomagolást. Tudvalevő persze, hogy az ilyesmit nem lehet 100%-ban eltüntetni: egészen biztos, hogy a költözéskor is találtok még a szilveszteri díszítésből, és a következő lakónak is hagytok hátra belőle örökségül.

Hirdetés update

Nézd át a hirdetéseid, frissítsd új infókkal, ha vannak. Ha esetleg történt valami változás, cseréld le a képeid. Fizess rájuk, hogy előre kerüljenek az oldalakon, és beinduljon az eladás!

Oldalak

Szólj hozzá Te is!