Home&Design

Teremts pozitív hangulatú otthont: Így varázsolj egyedi illatot a lakásodba

Ezekkel még a vendégeket is leveheted a lábukról.

Ezekkel még a vendégeket is leveheted a lábukról.

Finom illatok

A vanília, a citrusok, és a levendula a nyár slágere, hiszen annak ellenére, hogy testes illatok, mégis a közelgő nyár elengedhetetlen esszenciái. Talán úgy tűnik, hogy a nyíló levendula, a citrusok, és a vanília fagylalt ördögtől való keverék, de ez óriási tévedés! A levendula köztudottan nyugtató, hangulatjavító hatású, a vanília az érzékekre hat, a citrusos illatok pedig pezsdítő hatásukról ismertek - ezzel kicsit ellensúlyozva a levendula nyugalmat árasztó illatát. Minden lakásnak megvan a maga sajátos illata, ami optimális esetben mindig az otthonosság érzését kelti bennünk, vagy régi családi emlékeket ébreszt. Ha azt szeretnéd, hogy a te lakásodnak is meglegyen ez a varázslatos hangulata, mutatjuk, mit kell tenned!

Lapozz, a következő oldalon folytatjuk!

Oldalak

Home&Design
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!