Időutazás: így változtak a hálószoba trendek az 50-es évektől napjainkig

Jöhet egy kis lakberendezési időutazás?

Így alakult át a hálószobánk az elmúlt 60 évben

Akárcsak a divat területén, a lakberendezésben is elképesztő gyorsasággal változnak a trendek. Minták, formák, ikonikus bútorok és kiegészítők...érdekes belegondolni, hogy ami nekünk ma már retrónak számít, az nagyszüleink és szüleink idejében épp az aktuális divat volt. Kíváncsi vagy, hogyan alakultak át a hálószobák az elmúlt fél évszázadban és milyen emlékezetes darabok jöttek újra divatba a lakberendezés területén? Az időutazásban egy Maris Jones nevű TikTok felhasználó lesz segítségünkre, aki egy félperces videóban szemlélteti a változásokat. Maris elképesztő részletességgel rendezte át a szobákat a korszakoknak megfelelően, a szemfülesek kiszúrhatják az évtizedre jellemző must-have kiegészítőket, mint például a vonalas telefonokat, VHS kazikat, bakelit lemezeket és rádiókat.


Lakberendezés szempontjából vitathatatlanul esztétikus megjelenésű az üvegfallal elválasztott fürdőszoba és hálószoba kettőse, de néhány dolgot érdemes figyelembe venni, mielőtt belevágnánk az átalakításba.

Leadfotó: Pexels / Cottonbro, Forrás: TikTok / Maris Jones

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Az Oscar-díjas világsztár 20 évvel ezelőtt keltette életre a Macskanő figuráját. A 2004-ben készült alkotás kapott hideget-meleget egyaránt (na jó, inkább hideget), annyi azonban bizonyos, hogy...
Lifestyle
Összegyűjtöttük azokat az illatokat, melyektől kifejezetten irtóznak a nyári hónapjainkat megkeserítő vérszívók.
Lifestyle
Ne hagyd, hogy egy rosszul kiválasztott törölköző elrontsa a strandolós napot.