Így szabadulj meg a hűtőben lévő kellemetlen szagoktól takarítás nélkül

Tényleg beválnak.

Kellemetlen szagok

Valószínűleg mindannyian jártunk már úgy, hogy a hűtőt kinyitva elviselhetetlen bűz csapta meg az orrunkat. Ilyenkor már késő ahhoz, hogy a szag forrását eltávolítva megoldjuk a problémát, így általában az egyetlen lehetőségünk, hogy leolvasztjuk a hűtőt és ecetes vízzel alaposan kitörölgetjük. Ha azonban szeretnénd megkímélni magad a meglehetősen hosszadalmas és fárasztó folyamattól, mutatunk pár trükköt, amivel enélkül is szagtalaníthatod a hűtődet.

Ecet

Az ecet anélkül is nagyon hasznos, hogy átsúrolnánk vele a hűtőt. Mindössze annyit kell tennünk, hogy egy tál fehér ecetet teszünk valamelyik polcra. Az egyetlen kellemetlen velejárója, hogy igen kellemetlen, erős szagokat áraszt, ezért aki nem szereti az ecet szagát, az ezzel a trükkel sem lesz kisegítve. Azonban számukra is van pár otthoni módszer, amivel megszabadulhatnak a bűztől.

Kávépor

A kávépor valódi csodaszer a hűtőből áradó bűz ellen. Csak tegyél egy csésze kávét a hűtőszekrényedbe, és élvezd a kávé illatát, amikor kinyitod az ajtaját. Ha ismét érzed a bűzt, cseréld ki a port, amíg végleg nem semlegesíti a szagokat.

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna nem csak a cipőben lévő kellemetlen szagokat semlegesíti, de a hűtőben lévő bűzt is képes eltüntetni. Tölts egy tálba belőle, és tedd a hűtő belsejébe.

Citrom

Ha egyikből sincs otthon, akkor a citromot is bevethetjük. Vágj félbe egyet, tedd a hűtő egyik rekeszébe. A hűtőt kellemes citrusszag árasztja majd el, a bűz pedig eltűnik.

Az esős idő nem csak a talaj számára kedvező, de előcsalogatja a nem kívánatos vendégeket is.

Leadfotó:123rf

Oldalak

Szólj hozzá Te is!