Stílusos, praktikus és okos - Egy óra, ami az egészségedre is figyel

Egy közel mindentudó kütyü, ami elfér a csuklódon.

Okos és stílusos

Ma már szinte végtelen számú okoseszköz áll rendelkezésünkre, a modern technológia folyamatos fejlődése olyan dimenziókat tár elénk az idő előrehaladtával, melyeket korábban elképzelni sem mertünk. Megtehetjük, hogy a telefonunkat gyakorlatilag bármire használjuk - helyettesít egy számítógépet, zenelejátszót, fényképezőt, olvassa az ujjlenyomatunkat, elemzi az arcvonásainkat, és még megannyi praktikus funkciót lát el mindennapjaink során. Vannak azonban olyan készülékek is, melyek majdnem ugyanígy teljesíteni tudják az előbb felsoroltakat, ráadásul külsejükben sem elhanyagolhatóak, és elférnek a csuklónkon. Akinek van okosórája szereti, imádja, és nem véletlenül. Ezek a kütyük kényelmesek, összekapcsolhatjuk velük a mobilunkat, sokkal könnyebbé teszik az életünket. A következőkben is egy ilyen eszközről lesz szó bővebben.

Március végén jelentette és mutatta be legújabb okoseszközeit a Huawei Párizsban. A frissen piacra dobott P30-as széria mobiltelefonjairól már írtunk korábban, teszteltük is őket, erről ide kattintva olvashatsz. A smartphone-ok mellett azonban az újdonságok repertoárjában a Watch GT okosóra sorozat tagjai is fellelhetők - a Classic, a Sport és az Elegant verziók -, melyek a hagyományos felhasználói élményen kívül az egészségünkre is fokozottan odafigyelnek. Egész napos pulzusmérést, éjszakai alvási funkciót, heti 90 perc edzést, valamint az értesítések könnyű, gyors kezelését is biztosítják, mindezeket egy-kéthetes üzemidővel.

Mindent az egészségért

Az új okosóra változatok támogatják az úgynevezett triatlon módot is, amely az úszás - a modellek öt atmoszféra nyomásig vízállóak -, a biciklizés és futás egészét rögzíti és követi, beleértve a pihenőidőket is. Hosszú üzemidejével és TruSeen 3.0 pulzusmérő technológiájával az eszköz 24 órás folyamatos pulzusmérést biztosít aktív és pihenő szívritmus mellett is. Az MI-támogatott algoritmusoknak köszönhetően az eszközök képesek valós időben, nagy precizitással figyelni a felhasználó pulzusszámát. Sport üzemmódban előre betáplált adatok megadásával a felhasználó könnyedén változtathat az edzés intenzitásán. Pihenő üzemmódban az óra automatikusan figyeli és rögzíti a felhasználó pulzusát.

A TruSleep 2.0 funkció lehetővé teszi az alvásminőség megfigyelését. A valós idejű pulzusmérés, a légzésfigyelés és big data elemzés segítségével a készülékek tulajdonosai közel kétszáz javaslat közül választhatnak, ezzel javítva az alvás minőségét.

Kényelem és esztétikum

A Watch GT Eleganthoz számos óralap variálható, így a felhasználó az alkalomnak megfelelően választhatja ki a legmegfelelőbb stílust. Az eszköz "Mágikus Hófehér" és "Mágikus Gyöngyház" fekete színben elérhető külföldön. A készülék fluorolasztomer szíjat kapott, amely tartósabb és kényelmesebb viseletet biztosít a felhasználók számára.

A sportok szerelmeseinek

Az okosórák mellett megérkeztek a Band 3 okoskarkötők is. Ezek az eszközök szintén valós idejű pulzusmérést, alvásfigyelést és többféle egészségügyi funkciókat is kínálnak a felhasználók számára. A karkötő hasznos társa a vízi sportokat űzőknek: úszási tanácsokkal látja el tulajdonosát, a megfelelő erőkifejtés és teljesítmény elérése érdekében.

A Huawei Watch GT Sport napfelkelte és smaragdzöld változatokban elérhető Magyarországon, a kiskereskedelmi partnerek és szolgáltatók kínálatában, bruttó 79.990 forintos fogyasztói áron.

Fotók és leadfotó: Huawei Technologies Hungary

Oldalak