Egy telefon, ami a nappalt és az éjszakát is uralja

Új magasságokba emeli a fényképezést.

Fotózás, ahogy eddig soha

Március 26-án mutatták be a Huawei legújabb okostelefonjait Párizsban. A friss széria csúcskategóriás mobilkészülékei közül eddig kettő jelent meg a piacon, a P30, illetve a P30 Pro, most pedig a P30 Lite is megérkezett. Előbbiekről készítettünk már beszámolót, most pedig a harmadik modellel is megismerkedhetsz.

P30 Lite

A P30-as széria összes készülékét magas szintű kamerateljesítmény jellemzi. A Lite verzióban található tripla kamerarendszer 48 MP-es lencséjével az okostelefonok piacán az eddigi legnagyobb felbontású, így rendkívül részletgazdag fotókat képes készíteni. A hátlapi kamerák támogatják az ultraszéles látószögű fényképezést is, így az erőteljes kameraalgoritmusoknak köszönhetően a felhasználóknak a tökéletes fotózás élményéhez nem lesz szükségük egyéb felszerelésekre, mindössze az okostelefonjukra. A készülék a gyártó által szabadalmaztatott SuperSampling, valamint veszteségmentes zoom technológiáját használja, mellyel a professzionális telefotó lencsék kétszeres optikai zoomjával megegyező teljesítmény érhető el. A telefon ultraszéles látószögű 8MP-es kamerája 120 fokos látószöget biztosít, amely különösen hegyekkel tarkított tájak, vagy városi felvételek esetén eredményez kiváló minőségű képeket.

Látvány

Az úgynevezett CMOS szenzornak és Quad Bayer technológiának köszönhetően a készülék kamerája kiváló minőségű fotókat készít alacsony fényviszonyok között is, valamint megszűnteti a "rövid" és "hosszú" expozíció közötti késleltetést HDR-fotók készítése esetén, ami jelentős piaci innovációnak tekinthető. A készülék 6,15 hüvelykes, 84,1 százalékos képernyő-test arányú Dewdrop kijelzőjén található apró notch-nak köszönhetően a felhasználók szinte káva nélküli felületen, lélegzetelállító minőségben tekinthetik meg a különböző képes és videós tartalmakat.

Szuper éjszakai felvételek

A mobil szuper éjszakai (Super Night) módban biztosítja, hogy a felhasználók az okostelefonnal akár 6 másodperces folyamatos kézi exponálást követően is kristálytiszta és élénk színvilágú felvételeket készíthessenek. A mesterséges intelligenciának köszönhetően a készülék képes élesen elhatárolni egymástól a fotó alanyát és a hátteret is. Az expozíciós idő alatt készült összes felvételt rögzíti, még mielőtt az MI-vezérelt funkciók kiválasztanák a legjobban sikerült fotót és automatikusan korrigálnák a kéz mozgása miatti esetleges elmosódásokat. Az így készített sok-sok képet a telefon mind egymásra helyezi a megfelelő fényviszonyok megjelenítése érdekében, ezért a fotó a felhasználó számára a tökéletesen fényelt és részletgazdag, spontán alkotásnak tűnik.

A készülék különleges megjelenését a több színben pompázó hátlap biztosítja. Éjfekete, Gyöngyház fehér és Pávakék színekben április közepén érkezik a hazai kiskereskedők és szolgáltatók polcaira bruttó 124.990 forintos ajánlott fogyasztói áron.

Fotók és leadfotó: Huawei

Oldalak

Szólj hozzá Te is!