Home&Design

Megfizethető dekorációk tökéletes színekben: fotókon a H&M és a Pantone közös kollekciója

Különleges kollekció született meg a két világhírű márka, a H&M és a Pantone együttműködéséből. Ilyen az, amikor összeáll két óriás márka, hogy valami még nagyobbat alkossanak.

Színes terek az öröm és a nyugalom jegyében

A fast fashion és újabban a lakberendezés nagyágyúja, azaz a H&M összeállt a színek nagymesterével, vagyis a PANTONE-nal, hogy vörösre, kékre, rózsaszínre, zöldre és narancsra fessék a lakásokat stílusos belső dekorációval, amelyet a színek hangulatunkra és mindennapjainkra gyakorolt hatása ihletett. Hiszen ki ne érezte volna már, hogy egy vibráló zöldes helyiségben felpörögött, míg egy pasztellrózsaszín szoba álomba szenderítette? A kollekció két különböző színvilága is ezt az irányt követi. A Calm & Soothing névre hallgató a kék, a szürke, a pisztácia nyugtató árnyalatait vette alapul, míg az Energy & Joy az energikus piros, narancs és pink árnyalatait használja. A H&M <3 Pantone kollekció termékei között vannak párnahuzatok, tálcák, dohányzóasztalok, vázák és illatosított gyertyák is helyet kaptak. Bár a tervezők szerint a két különböző színvilág élesen eltér egymástól, akár kombinálhatóak is.

A fotókért kattints a galériára!

A Calm & Soothing termékcsalád darabjai a PANTONE pisztácia (2260C), benzines (548C), zöld (5545C) és középkék (2178C) színeivel készült a nyugalom és stabilitás érdekében.
Kattints a további képekért!

Az előrejelzések szerint 2023-ban óriási népszerűségnek fog örvendeni az olvasztott dekor trend, mutatjuk is, honnan tudod beszerezni a legtrendibb darabokat.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Amanda Bynes egykor Amerika egyik legkapósabb tinisztárjának számított, mára viszont csak árnyéka egykori önmagának. A minap meztelenül sétálgatott Los Angeles utcáin, ahonnan végül a pszichiátriára...
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.