Home&Design

Fürdőszoba a hálóban? Így csináld, és valóban álomotthonod lesz - Fotók

Lakberendezés szempontjából vitathatatlanul esztétikus megjelenésű az üvegfallal elválasztott fürdőszoba és hálószoba kettőse, de néhány dolgot érdemes figyelembe venni, mielőtt belevágnánk az átalakításba.

Továbbra is hódítanak a modern, egybenyitott terek

Te is imádod azokat az enteriőr megoldásokat, ahol egy térbe kerül a fürdő és a háló? Esztétikai szempontból tényleg különleges és optikailag is növeli a kisebb alapterületű helyiségeket, de adódik néhány kérdés, ami mellett nem mehetünk el, ha erre a kombóra esik a választásunk.

A részletekért kattints a galériára!

Az intim zónák két fontos területéről van szó, így általában komfortosabbnak érezzük, ha falakkal elzárva végezhetjük napi teendőinket, a tisztálkodást és minden egyebet, így elsősorban egyedülállóknak és pároknak javasolt ez a kialakítás.
Kattints a további képekért!

Visszaszorulóban a csomagolóanyag, hódít az újrahasznosított tasak és a mobilappos világítás.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Kocsis Korinna nemrégiben jelentette be, hogy immáron egyedülálló édesanyaként neveli a gyermekét, ám ennek ellenére is igyekszik minél több boldogságot csempészni mindkettejük hétköznapjaiba.
Lifestyle
A két fiatal már a közös jövőt tervezgette, arra viszont egyikük sem számított, hogy a lány 4 nappal később, egy szerencsétlen véletlen folytán életét veszti.
Lifestyle
Az Oroszlán idegrendszerét nagyon megviselhetik a nap eseményei. Napi horoszkóp!