Home&Design

Hódít az egybenyitott fürdő- és hálószoba: erre az enteriőr megoldásra vágyik most mindenki

Kétségkívül esztétikus trend, de az üvegfallal elválasztott, egybenyitott fürdő-háló trend felvet néhány fontos kérdést is, amit érdemes átgondolni, mielőtt belevágnál az átalakításba.

Hódítanak a nyitott terek

Egyedi, esztétikus és már-már luxus életérzést kölcsönöznek a lakásnak azok az enteriőr megoldások, ahol egyetlen nyitott térbe kerül a fürdőszoba és a háló. Izgalmas megoldás és amellett sem mehetünk el, hogy optikailag növeli a kisebb alapterületű helyiségeket, ám adódik néhány kérdés, amit érdemes számításba venni, mielőtt a felújításnál erre a kombóra esik a választásunk. A részletekért kattints a galériára!

A megfelelő szellőzés igen kritikus kérdés, valamint előfordulhat, hogy gépészeti és egyéb okokból nem készülhet külön helyiség a fürdőnek, ebben az esetben jó megoldás lehet egy üvegfalas elválasztás.
Kattints a további képekért!

Néhány dolgot mindenképp érdemes elkerülni, ha látogatókat hívunk, ezek ugyanis nemcsak a szemfüles családtagokat, de a vendégségbe érkező barátokat is zavarhatja.

Leadfotó: 123rf.com

via

Oldalak

Home&Design
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle