Fotelek, amik feldobják a szobát

Szeretjük, ha bútoraink, lakberendezési kiegészítőink illenek egymáshoz. Vannak viszont olyan bútorok, amiket érdemes beilleszteni egy olyan környezetbe, ahonnan kicsit kitűnik.

Egyediség

Egy-egy tárgy elronthatja az összhatást, ha olyanok közé illesztjük, amik összhangban állnak egymással. Ennek ellenére, néha betehetünk a szobába például egy olyan fotelt, ami éppen, hogy egyedivé teszi, és nem pedig megbontja az eddigi harmóniát, hanem kiegészíti. A gyerekszobába vehetünk egy színes darabot, a nappaliba egy csíkosat, a háló sarkába pedig barokkos mintával ellátott fotelt. Ami nagyon fontos, hogy stílusban valamilyen szinten egyezzen a többi bútorral, különben úgy fog kinézni, mintha ideiglenesen lenne helyén, amíg el nem döntjük, hová tesszük véglegesen.

Itthon

Ha megtetszett a kísérletezés ötlete, itthon is kaphatunk olyan darabokat, amikkel megtehetjük. A nagyobb bútoráruházakban érdemes körbenézni, mert mindig akad a termékkínálatukban néhány szokatlan bútor. A Kika-ból hazavihetünk egy fekete levél- és indamintás fotelt, amit 69.900 Ft-ért árulnak. Az IKEA-ban 24.990 Ft-ért kapható a

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
képen látható, fa karfás fotel, valamint a fehér alapú, fekete mintás forgószék, amit 26.990 Ft-ért vihetünk haza. Az újságmintás kis puff vagy ülőke 3.490 Ft-ért lehet a miénk, ha ellátogatunk a Möbelixbe. Ha megnéztük az áruházak felhozatalát és nem nyerték el tetszésünket, akkor választhatunk méteráru boltban olyan szövetet, anyagot, ami ízlésünknek megfelelő és áthúzathatjuk új vagy már meglévő fotelünket.

Fotók: homedecorators.com, castlives.com, kika.hu, ikea.hu, mobelix.hu

Oldalak

Szólj hozzá Te is!