Home&Design

Ezeket a feng shui színeket használd az otthonodban és rád talál a lelki béke

A feng shui ereje nemcsak a bútorok elrendezésében és a lomtalanításban rejlik - bizonyos színek használatával is felerősíthetjük ugyanis a pozitív energiák áramlását.

A cikk a videó után folytatódik!

A színek ereje

A feng shui egy ősi kínai eredetű művészet és tudomány, amely az emberi környezet és az energiamezők harmonizálására összpontosít. A feng shui elvei szerint a környezetünk energiái befolyásolják az életünket, egészségünket, boldogságunkat és sikereinket. A fő célja az, hogy segítsen egyensúlyt teremteni az energiamezők között, így elősegítve a harmonikus és pozitív élethelyzetet. A feng shui szerint úgy érdemes elhelyeznünk bizonyos elemeket a térben, hogy a pozitív energiák szabadon áramolhassanak, ezáltal fel tudjanak tölteni minket, amikor szükséges. Azonban nem csupán a bútorok elrendezésével befolyásolhatjuk az életünket és a jövőnket, de akár tárgyakkal és színekkel is. A feng shui szakértői most elárulták, mely színeket érdemes beépítenünk az otthonunkban valamilyen formában, hogy a pozitív energiák áramlása tényleg működjön. A részletekért olvass tovább!

Sárga - vidám, boldog, élénkítő A vidám sárga szín minden helyiség hangulatát feldobja, de pozitív hatása leginkább a konyhában, nappaliban vagy gyerekszobában érezhető. Az élénk, intenzív napos árnyalatoktól kezdve a lágyabb, vajas tónusokig a paletta minden elemét érdemes bevetni.
Kattints a további képekért!

Ashton Kutcher és Mila Kunis otthona pont olyan, mint ők maguk: nem hivalkodó, inkább esztétikus és letisztult. Less be velünk Hollywood egyik legkedveltebb párosának családi fészkébe.

Leadfotó: 123rf.com

RealSimple

Oldalak

Home&Design
Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.