Ez a darab 2022 egyik legdivatosabb bútora a lakásban

Ha egy igazán trendi darabra ruháznál be idén, akkor az a tálalószekrény legyen. Nyugi, nem csak a konyhában veheted hasznát. Mutatjuk belőle a legszebb darabokat.

Régi darab, új funkcióval

Akárcsak a divatban, a lakberendezés területén is folyamatosan változnak a trendek. Míg az előző években a vitrin, a zsúrkocsi és a retró fotelek hódítottak, idén a tálalószekrények kerülnek reflektorfénybe. Bár ezzel a darabbal eddig leginkább a konyhában és környékén találkozhattunk, felújított verziói új funkciókat is elláthatnak a lakáson belül. Használhatod TV állványként a nappaliban, csinálhatsz belőle előszobabútort, de akár komód helyett is tökéletes választás, amennyiben nincs szükséged kisebb fiókokra. További előnye, hogy bármilyen stílusban beszerezhető, így ha úgy akarod, beillesztheted a meglévő darabok közé, de akár beruházhatsz egy designer alkotásra is, amivel új színt vihetsz a lakásodba.

Kattints a galériára, mutatjuk a legtrendibb darabokat!

Kattints a további képekért!

Úgy tűnik, idén visszautazunk a múltba és előkerül egy különleges alapanyag a konyhapadló kiválasztásához, melyet leginkább a ház építésénél szoktunk használni. Érdekes választás, de a végeredmény elképesztően dizájnos.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak